Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló tabletták?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló tabletták?

Figyelt kérdés
Tényleg igaz hogy észrevehetően "teltebbek" lesznek a nők ha szedik?
2010. nov. 27. 17:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem lettem az.
2010. nov. 27. 17:41
 2/9 A kérdező kommentje:
egy kicsit sem?
2010. nov. 27. 17:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Némelyiknél igen. Én egyelőre nem vettem észre.
2010. nov. 27. 17:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. nov. 27. 17:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Aki hajlamos rá, az nem csak kicsit lehet tőle "telt", hanem felszedhet több tíz kilót is. Akire meg nem úgy hat, az nem hízik tőle.

Minden szervezet más és más...nem lehet általánosságokban beszélni.

2010. nov. 27. 17:49
 6/9 A kérdező kommentje:
nagyon picike lányról van szó, 160 alatti ha jól tudom és kb 37-40kb, csak félek h kicsit "nagyobb" lenne
2010. nov. 27. 17:56
 7/9 A kérdező kommentje:
*kg kb
2010. nov. 27. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nem eszik annyit,akkor nem.A fogamzásgátló miatt nőhet az étvágya és ezért hízik.A mell pedig a hormonok miatt megduzzadhat.Ez történhet vele külsőleg.A belső mellékhatások a súlyosabbak: pl.gombásodás,libidócsökkenés,hányinger,fejfájás stb. Tényleg mindenkire másképp hatnak ezek.
2010. nov. 28. 17:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Imádom a férfiakat...mindig az a legnagyobb gondjuk, hogy esetleg meghíznak a lányok a tabitól.

Persze az eszükbe sem jut, hogy állandó fertőzésektől szenvedhetnek, depressziósak lehetnek, fájhat a mellük, migrénjük lehet tőle, vagy cisztáik...esetleg abbahagyás után nem indul újra a peteérésük...

2010. nov. 28. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!