Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi kell egy nőgyógyászati...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell egy nőgyógyászati vizsgálathoz, ha tablettát szeretnék feliratni?

Figyelt kérdés
Holnap reggel megyek életemben először nőgyógyászhoz. Tablettát szeretnék feliratni. Nem tudom, hogy vizeletvizsgálatot kötelezően csinál-e, vagy elég csak a vérvétel? Valaki leírná nekem, hogyan zajlik ez a dolog? Előre is köszönöm!
2009. jan. 14. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
hát én most voltam nekem csak rákszürést csinált de azt sem a tabletta miatt ha nincsen valami gyogyszer érzékenységed vagy valami bajod amiröl tudsz még lehet h meg sem vizsgál.......ilyenek az orvosok.. sok sikert.
2009. jan. 14. 22:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én hétfőn voltam. Volt rákszűrés, hüvelyi ultrahang. Elküldött vérvizsgálatra, majd csak ezek után írta fel a tablettát.

Nem minden doki vizsgál meg és nem mind küld el vérvizsgálatra. A normálisabbjai igen.

A vizsgálat kb 1,5 perc összesen. Nem kellemes, de túléled.

Aztán már csak évente 1x kell menned vizsgálatra, hacsak nincs vmi problémád. Na meg, ha íratod a köv. adag bogyódat.

2009. jan. 14. 22:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha alapos és jó doki, akkor elküld vérvételre, vizeletvizsgálatra is, ha jól rémlik, csinál rákszűrést. Aki előzetes vizsgálat nélkül ír fel tablettát, vagy úgy vesz át, hogy nem kérdez rá, hogy volt-e előzetes vizsgálat, az felületes, és én nem bíznék benne. Szóval én csak így bíznék meg benne 100%-osan, ha tudom, hogy mindent alaposan megnézett, és annak tudatában ad bogyót. Ha nem küld vizsgálatra (mivel először mész), jobb, ha máshoz mész. Legyen jó dokid! :-)
2009. jan. 14. 22:21
 4/8 anonim ***** válasza:
off: Titeket hogy vizsgált meg először?
2009. jan. 14. 22:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket! :) Majd holnap leírom, hogy milyen volt...csak túlélem! :D
2009. jan. 14. 22:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy túléled. Csak lazíts, és nem lesz baj :-)
2009. jan. 14. 22:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Nah hát ezen is túl vagyok! :) Nem volt semmi extra. Kicsit remegett a lábam, de nem volt gáz :) Nagyon rendes volt az orvos, meg az asszisztens is. :) Amúgy Belara-t írt fel, ki is váltotta a párom nekem. Remélem jó lesz. :)
2009. jan. 15. 11:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Kenetet vesz, vérvétel és vizelet is kell. ^^
2009. jan. 15. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!