Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek nagy részének miért csak két (három) fogamzásgátlási módszer létezik?
Gumi, tabletta és megszakítás.
A gumi ugye sokak szerint "kényelmetlen", szóval azt nem hajlandó használni.
A tabletta káros, azt azért nem akar használni.
És akkor mi marad? Megszakítás.
De miért? Miért nem megy el orvoshoz és kérdezi meg a lehetőségeket? Miért nem néz utána? Miért nem használ a megszakítás MELLÉ vmi mást is?
De itt a hangsúly azon lenne, hogy ha vkinek nem megfelelő a tabletta és a gumi (mert ugye a kis fiatal csitriknek a gumi derogál, a tabit meg az anyjuk nem akar), akkor miért a megszakítást választja?
Ha pedig vki megszakítással "védekezik" és megkérdezik tőle, hogy miért nem keres biztonságosabb módszert, miét csak annyit mond, hogy " a gumit nem szeretjük, tabit meg nem akarok szedni"?
Mi van a többi megoldással?
Nagyon örülök, hogy te nem ezek közé tartozol. De nekem arra irányul a kérdésem, hogy aki ezek közé tartozik, az miért???
De ez nem gáz? Miért nincsen normális felvilágosítás az iskolában?
Az orvostól fél, de attól nem, hogy 16 évesen teherbe esik? Akkor talán majd nem kell orvoshoz mennie?
Vagy az anyjának nem fél elmondani, hogy 16 évesen babás?
Baromi idegesítő, hogy mikor vkit leszólnak a megszakítás miatt, úgy állítja be, mintha ő aztán mindent megtett volna a normális védekezésért, csak hát neki sem a gumi nem jó, sem a tabi.
Bele sem gondol, hogy van más megoldás is.
A másik kedvencem, mikor azt mondja, hogy azért nem használ spermicidet, mert "az nem biztonságos". Ezért inkább a megszakítást választja, mintha az biztonságosabb lenne.
Ahelyett, hogy esetleg a megszakítás MELLÉ alkalmazna még spermicidet. Vagy a spermicid mellé naptármódszert vagy pesszáriumot.
Úgy tesz, mintha ő lenne a nagy mártír, aki "megpróbálta", csak hát neki semmi se jó. Holott a jó pár módszer közül gyakorlatilag kettőt vett számba, a többi még csak eszébe sem jutott...
Tényleg ennyire nincs esze az embereknek?
Hát igen, az értelem nem mindig korfüggő. Én is korán kezdtem, még is tudtam védekezni.
Nem értem mi van az emberekkel:( Ha olvasom ezt az oldalt, mindig elszörnyedek..
Igen, itt tényleg ritkán van értelmes ember.
Csak az a baj, hogy így a hülyék továbbadják a hülyeségüket.
Mert persze mindig annak van a legnagyobb szája, aki leginkább nem ért az adott dologhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!