Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhességi teszt? (Bővebben lent)
Lefeküdtünk a barátommal.
Védekeztünk.
Nekem ez volt az első.
Időben megjött a mensim, de más,mint szokott.
Terhességi tesztet szeretnék végezni, de nem tudom, hogy úgyis biztos eredményt mutat, ha még vérzek? Vagy megvárjam inkább, míg elmúlik?

Miért akarsz tesztet végezni, ha megjött és ráadásul védekeztetek is? Szerintem normális, ha kicsit más, hisz a tested egy új dolgon ment át. Nekem is kicsit más volt az első után, de mégsem lettem terhes.
A terhességi teszt amúgyis csak 2 hét után mutatna ki valós eredményt.

ha már nem vagy szűz, akkor a szűzhártya nem akadályozza kicsit a vér útját, vagyis kicsit világosabb színű lesz, mert kevésbé fog megalvadni....
ha viszont nem erről van szó, hanem gyenge és rövid ideig tartó menzeszed van, akkor 400 ft egy teszt, viszont a bizonyosság megfizethetetlen ;)
A másságot arra értem, hogy világosabb-rózsaszínesebb. Vasárnap este jött meg, és ma már alig van, pedig általában 1 hétig szokott tartani.
Köszönöm a válaszaitokat! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!