Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? Ha szombaton...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Ha szombaton és vasárnap is együtt voltunk, nem védekeztünk, de hétfőn már megjött.

Figyelt kérdés
Szeretnénk a kisbabát,csak most kezdtünk el dolgozni rajta,és izgulok.
2010. nov. 22. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerinted ha ma megjött,akkor azt jelenti,hogy terhes vagy??Nem valószínű,bár kivételek vannak...
2010. nov. 22. 22:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Úgy tudom,hogy a beágyazódás ideje kb. 3 nap,én egy nappal előtte is voltam vele.

Mi van akkor,ha a köv. mensi már nem jön meg?Van ilyen is.

2010. nov. 22. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, mivel bármikor megérhet gy plusz petesejt.

És a hímivarsejtek is elvannak benned egy ideig.

De azért nem túl nagy az esély, szerintem egyelőre ne éld bele magad:)

2010. nov. 22. 23:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen létezik ilyen elméletben, de kb. 0,1% az esély. Azért a legtöbb nőnek még mindig csak 1 petesejtje érik egy hónapban. De ha te 2 hetente menstruálsz akkor van esély.
2010. nov. 23. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!