Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex 100 %-ig megbízható? .
Figyelt kérdés
ha használatánál betartom a feltételeket (Vizes szappan kerülése..stB) [link] mert itt ez a link de nem írja h hány százalékos a biztonság. Másik receptre kapható vagy csak simán besétálok és megveszem?2010. nov. 22. 18:36
1/8 anonim 

válasza:

Én is most szeretném kipróbálni, de nem 100%ig megbízható, szerintem azért a megszakítás még legyen mellette. És igen, vény nélkül kapható, bemész a gyógyszertárba és megveszed. :)
2/8 Szindus 

válasza:

Én az olvastam, hogy csak kevés spermicid anyagot tartalmaz. Tehát azt jelenti, hogy ha beléd élvez a barátod akkor nem képes az összes spermiumot megölni. Szerintem ezek csak arra jók, hogy ha kiszakad a gumi, vagy ha megszakításos módszer van.
3/8 anonim 

válasza:

100 nőből egy év alatt ezzel a védekezéssel 5-20 esik teherbe...
Hát nem mondanám túl biztonságosnak.
4/8 anonim 

válasza:

Olyan 80% körül van a megbízhatósága, csak naptármódszerrel és megszakításossal együtt javasolják a használatát. Nem véletlenül terjedt el az orvosok között a "Pharmatex-baba" kifejezés :)
5/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm sok pasztalatot olvastam a hatásával kapcsolatban főleg égő viszkető érzéseket még másnap is és mind a két nemnél...szóval át gondolandó... köszike utánanéztem és hát érdemes volt:D
2010. nov. 23. 19:55
6/8 anonim 

válasza:

Látom, hogy viszonylag régi bejegyzés de mivel ebben a témában sok az ellentmondás, ezért úgy gondoltam, hogy a későbbi kérdezőknek leírom az én véleményemet. A mi esetünk egész más, mint a nagy többségé a különböző fórumokon. Ugyan én nem látok bele mások életébe, fogalmam sincs mennyire az előírásoknak megfelelően használnak gyógyszereket, gyógyhatású készítményeket... DE. Én a férjemmel 2008 óta használom a Pharmatex-et (úgy, hogy nem szakítjuk meg a közösülést)és mégsem vagyok kismama. Semmiféle kiegészítő fog.gátló módszert nem alkalmazunk mellette. Az előírásokat persze betartjuk. Ez az egyik oldal. A másik viszont a mellékhatás. Nálunk ugyan nem jelentkezik olyan mértékben, mint ahogy mások azt leírják de tény, hogy a hüvely ph-ját tényleg lebombázza. Napokig folyásom van utána, diszkomfort érzés, alhasi fájdalom menstruációs ciklustól függetlenül. Mi csak alkalomszerűen használjuk, egy évben úgy 10-szer. Én ezt a módszert megbízhatónak tartom de nem mindenkinek ajánlanám. Pl.: tiniknek, gyermekre nem vágyóknak, megbízhatlan pasik mellé (szexuális úton terjedő betegségek), allergiára, irritációra (nemiszerveknél) hajlamosaknak semmiképpen nem javallott. Ajánlott kismamáknak, rendszeres szexuális életet élőknek stb. Ez a betegtájékoztatóban is benne van. Sok sikert!
7/8 anonim válasza:
Én is használtam és teherbe estem mellette. Sajnos a magzat elhalt utána a 11. héten, lehet, hogy mellékhatásaként. Nem ajánlom, nem biztonságos módszer!
8/8 anonim 

válasza:

én 2 évig használltam és a 2év végén estem teherbe. használati útmutatást betartva! Nem biztonságos. azóta csak fogamzásgátlóra esküszöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!