Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hányadik naptól jelenthet ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik naptól jelenthet ez gondot?

Figyelt kérdés
Yasminelle tablettát kezdtem el szedni 3 hete az első napon. Rendesen megvolt a 6 nap, majd 1-2 nap szünet és azóta folyamatosan kisebb-nagyobb foltok. Most vagyok az első 7 napos szünetben, rendesen megvan, de nem tudom mikor jött meg mert mióta szedem szinte folyamatosan van valami. A Doki említette hogy első levélnél várható elhúzódó menses. Na de ennyire?
2010. nov. 22. 11:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen ennyire. Ne aggódj, kövesd a betegtájékoztató utasításait.
2010. nov. 22. 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Dienillét szedek. Az első levélnél én két hétig véreztem, utána folyamatosan barnáztam az első megvonásos vérzésig. Az első három levélnél tapasztaltam köztivérzés és nagyon fájtak a cicijeim a szedés egy szakaszában. Biztos voltam benne, hogy váltanom kell majd, de a 4. levélnél már SEMMILYEN KELLEMETLEN mellékhatást nem tapasztaltam (kopp-kopp). Legyél türelmes néhány hónapig. Akkor van gond, ha még a 4. levélnél is tapasztalsz köztivérzést.

26/N

2010. nov. 22. 11:51
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2010. nov. 22. 11:52
 4/4 anonim ***** válasza:
én is ezt szedem, igen megesik az ilyen, ne aggódj, idővel minden beáll, nekem ezt mondták, bár én meg azért izgulok, mert nekem épp ezek nem jelentkeztek, az első levélnél hamarabb elmúlt, és közte semmi tünet, a szünetben alig volt meg, lényegében csak egy napig meg pecsételő vérzés közte, most meg elkezdtem a második levelet, újból semmi tünet. Én meg attól félek ez nem normális, hogy nem jött meg rendesen. Erre valaki esetleg tud valamit mondani?
2010. nov. 22. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!