Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A 72 órás fogamzásgátlótól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 72 órás fogamzásgátlótól azonnal, vagy még aznap megjön?

Figyelt kérdés
Osztályomban merült fel a kérdés, mivel többeknek megjött tőle, de volt akinek nem. Melyik a normális?
2009. jan. 13. 13:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
6%
en pofont adtam volna neki nem fogamzasgatlot...
2009. jan. 13. 16:58
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát...

15éves volt, és... Mégis inkább felelősségteljesebben viselkedett, mint azok a lányok, akik abortuszra mennek az ő akkori korában, (azon túl, hogy azonnal megjött neki, semmi baja nem lett, sőt az addig kéthetes ciklusát is helyre tette)

Aki a pofont adta volna neki, az akkor mit csinál, ha véletlenül úgy marad a lánya? Kézen fogja és abortuszra viszi, vagy kirugdossa belőle a gyereket?

Azóta eltelt 6év amúgy, köszönjük. Ő három éve boldogan él a második barátjával... és azóta semmi baja nem volt.

(amúgy az a legviccesebb, hogy abban a pillanatban, ahogy felelősen döntenek fiatalon szexuális életet élők, és esetleg SOStabiznak, azonnal le vannak bszva, hogy hülyék, és minek élnek nemi életet, ha nem tudnak vigyázni, de ha esetleg az a kérdés, hogy mit csináljak terhes vagyok 15-101év? azonnal miért nem védekeztél, vettél be... stb, meg jönnek az abortusszal...)

2009. jan. 13. 17:12
 13/23 anonim ***** válasza:
24%
én annak a híve vagyok hogy egy GYEREK viselkedjen gyerekkénk és ne a szexxel foglalkozzon 14-15 évesen...akár védekezik, akár nem, még nem érett rá, se testileg, se lelkileg... ennyi idősen tanuljon és szórakozzon,beszélgessen a barátnőkkel, fagyizni meg korcsolyázni járjanak, ne discoba...érdekes, én is jól tudtam magam érezni szex,pia meg bulik nélkül 15 évesen...és tudom, hogyha inkább ezeket a dolgokat választom akkor, most nem járnék egyetemre kitűnő érettségivel és nem lenne komoly párkapcsolatom (ami nem a tizenvalahanyadik,hanem az első és egyben utolsó is, mert életem végéig megmarad)
2009. jan. 13. 18:20
 14/23 A kérdező kommentje:
Atya ég, nem gondoltam volna hogy ezzel az egyszerű kérdéssel ekkora vitát okozok. A kérdésemre megkaptam a választ. Nem lehet elítéálni azokat akiknek baleset történik és tabit vesznek be, demég akkor sem ha felelőtlenül nem védekezik, és amiatt veszi be! inkább egy tabletta, mintsem egy abortusz,vagy egy nemkivánt gyermek akinek kitudja milyen lesz a sorsa, hiszem nem kivánt. az aki pofonvágta volna a gyerekét, hát azzal semmit nem ért volna el... Ha már megtörtént a baj legyen oka bármi és van lehetőség megelőzni még ezwk után is a gondokat akkor igenis 72órás tabi!!! És nembaj ha a 15-16 éves már él szexuális életet, nem lesz attól se több se kevesebb, csak ésszel tegye. Na de a 12-14 évesek szexuláis életét azért én is elitélem...
2009. jan. 13. 19:40
 15/23 A kérdező kommentje:

Jah és kéretik az osztályomra vonatkozó kijelentéseket visszavonni. Mert nem igaz h egy közösségben ne eshetne meg többekkel gumiszakadás vagy gumilecsúszás, mégha nem is védekeznének sehogy sem, akor sem tehet senki rájuk megjegyzést!!!!!

A kérdésre a válaszok megvannak, a vitát ne itt folytassátok, nem erre van ez az oldal, ezt ki is emelik mielött irnátok! Ennyi, köszi az értelmes válaszokat.

2009. jan. 13. 19:44
 16/23 anonim ***** válasza:
43%
15 évesen esemény utániért futkozni felelősségteljes???hát gratulálok!Amúgy változó,hogy mikor jön meg!Egy ilyen tabi rendesen felkavarja a hormonrendszered!
2009. jan. 14. 00:54
 17/23 anonim ***** válasza:
57%
hú...jól lepontoztatok :) bocs, hogy a mai divat ellen szóltam, elfelejtkeztem a saját birkanyáj-elméletemről :) ha ma 14-15 évesen már fűvel fával ke*élni "trendi" akkor mindenki szerint az és elfogadható... csak azt nem veszi észre senki, hogy hová süllyedünk... talán nekem kéne szégyelleni magam, amiért megvártam azt a 16-17 éves már majdnem felnőtt kor a szüzességem elvesztésével? sírni tudnék gyerekek, komolyan :( és ez nem egy vitakiváltó levél, pusztán csak el vagyok keseredve emiatt és muszály kiírnom magamból...merjek egyáltalán gyereket szülni? lehet, ő már 12 évesen több pasival lesz együtt mint én egész életemben...
2009. jan. 14. 10:22
 18/23 anonim ***** válasza:
71%
Ne aggódj, nekem is ugyanez a véleményem és én is le lettem pontozva!Csinálják csak, majd 30 évesen rájönnek,hogy olyan kiéltek lesznek,hogy nem kellenek majd senkinek!Régen is voltak páran,akik ilyen korán kezdték, had ne mondjam,hogy most hol tartanak és milyen a hírük a városban!Ha a gyerekeddel baráti viszonyt alakítasz ki,akivel mindent meg tudsz beszélni,akkor mindent el fog neked mondani, tanácsot kér majd, és tudni fogja,hogy mi helyes és mi nem!
2009. jan. 14. 10:42
 19/23 anonim ***** válasza:
57%
ebben reménykedem... csak félek tőle, hogy majd ha elkezd iskolába járni a " menő" osztálytársak kinézik majd és inkább közéjük akar majd beilleszkedni... ettől rettegek én a legjobban, azt tudom, hogy én normálisan fogom nevelni, de az nem elég ha csak én nevelem meg a gyerekemet, a többi szülének is meg kellene...tudod, szívesen elbeszélgetnék én a mai "minél korábban,annál menőbb" tinik szüleivel is...mert lehet, hogy nem is csak és kizárólag a gyerek tehet róla, hogy nem tud reálisan gondolkozni....
2009. jan. 14. 11:04
 20/23 A kérdező kommentje:

Nem lehet igaz, a jó életbe már, menjetek egy vitaszobába, igenis le vagytok pontozva, nem azért mert más véáleményen vagyok, vagy ilyen, ahnem mert nem ez volt a kérdésem!!!

És ez nem vitaoldal, és olvassátok el figyelmesen mielött bármit irnátok bárhova, h

2009. jan. 14. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!