Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy védekezzünk, mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Először gumival kezdtünk el védekezni, de egyikőnk se bírta, utánna kipróbáltunk ilyen kúpot(patentex) azt se bírtam.Fogamzásgátló tabletta még nem lehet..Nem tudnátok valamit ajánlani?2010. nov. 17. 19:00
2/13 anonim 

válasza:

lehet hogy túl fiatal, vagy a szervezete nembírja
3/13 anonim 

válasza:

Figyelj, nem igazán tudom ezeknek a bogyóknak a "korhatárát", de 14-15 évesen már lehet szedni. Ha még ennyi sincs, mi a fenét akar?
4/13 anonim 

válasza:

Hát valamit valamiért.. valamelyiket el kell viselned, vagy el kell kezdened a gyógyszert. Sajnos ez egy ilyen kegyetlen világ, semmit nem lehet következmény nélkül tenni.
5/13 A kérdező kommentje:
16 multam, de még nem szeretném hogy a szervezetemnek bekavarjon a tabletta.
2010. nov. 17. 19:11
6/13 anonim 

válasza:

Csak hogy tudd, a szex is bekavar a fejlődő szervezet hormonjaiba, nem csak a tabletta. 16évesen gyerek vagy még, ráérnél bőven a szexszel.
7/13 anonim 

válasza:

hát akkor meg marad a gyógyszer vagy megbarátkoztok a gumival
8/13 A kérdező kommentje:
Az a probléma a gumival hogy gyakran csípett a rajta lévő síkosító, és kényelmetlen is volt, valószínűleg a vastagsága miatt.
2010. nov. 17. 19:29
10/13 anonim 

válasza:

Én sem bíro elviselni a gumit, rettentő rossz benne szeretkezni, nem is tudom élvezni egy kicsit se, így gyógyszerre váltottam, és hát hatalmas különbség van. A gyógyszer a legkényelmesebb védekezési módszer, ha akarsz szexelni és nem gumival muszáj leszel szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!