Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Késett már a menstruációtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Késett már a menstruációtok 10-12napot?

Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Még többet is... 16F
2010. nov. 17. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem egyszer 2 hetet is..
2010. nov. 17. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
ha attól félsz terhes vagy, akkor még többet fog késni mivel izgulsz. ha viszont csak simán késik ne aggódj, nekem volt, hogy 2 hónapig nem jött meg:D
2010. nov. 17. 18:43
 4/8 A kérdező kommentje:
igen attol félek. és egyfolytában stresszelek. dee már ezelött is. :S
2010. nov. 17. 18:48
 5/8 anonim válasza:
Félhetsz is! Nagy esélyed van h terhes vagy! Irány a nögyógyász!
2010. nov. 17. 19:15
 6/8 Szindus ***** válasza:
Ilyen nekem is volt. És én is nagyon féltem, hogy terhes vagyok. Barátom vett nekem egy tesztet megcsináltam, de nem voltam terhes. Szerintem vegyetek egy tesztet. Így kár görcsölni.
2010. nov. 18. 15:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Olyan is volt már hogy 3 hónapig nem jött meg, szóval ne aggódj feleslegesen! Esetleg ha eddig pontos volt, akkor érdemes csinálni egy tesztet.
2010. nov. 19. 19:49
 8/8 A kérdező kommentje:
megjött szerencsére. sok volt a stressz mostanában :/
2010. nov. 21. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!