Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyat hülye kérdés! A fogamzásgátló felíratása doktorral kortól függő?
15 éves vagyok. Van egy barátom, fél éve vagyunk együtt és szexelünk. Védekezésként gumit használunk. Nem rég gondok adódtak és arra gondoltam gyógyszert szednék. Anyukám azt mondta gyereknőgyógyászhoz kell menni, megvizsgálnak és elvileg írnak gyógyszert. Ez tényleg így van v túl fiatalnak fognak tartani és nem írnak gyógyszert?
És a fogamzásgátló szedése esetén ha nem használunk gumit akkor 50%-nál több az esély h nem esek teherbe?
Elnézést a hülye kérdésért, kérem h normális válaszokat írjatok, nem azért jöttem ide h kiröhögtessem magam.
Előre is köszönöm
a 16 válaszból azt szűrtem le h még várjak vele. rendben de jövőre mindenképp szeretnék szedni
remélem senki nem lett megbántódva meg hasonlók, ahogy én sem, félreértések pedig mindig vannak :)
további szép estét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!