Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most fogyott el a második...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most fogyott el a második levelem, vasárnap. Még nem jött meg a bajom. Lehet baj ebből?

Figyelt kérdés
Symicia gyógyszert szedek. Most kezdtem el, ez volt második levelem. Lehet baj,hogy még nem jött meg?
2010. nov. 17. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez még csak a 3. gyógyszermentes nap. Jellemzően a 3-5. nap között jön meg. Több hónap, míg kialakul, hogy mikor fog. Nekem pl. az első levél után nagyon hamar megjött, de utána beállt 3-4. napra. Egy korábban szedett gyógyszernél meg 6. nap körül jött meg mindig.
2010. nov. 17. 16:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Közben megnyugodtam, mert ma megjött:)
2010. nov. 18. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!