Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most akkor védett vagyok vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor védett vagyok vagy nem?

Figyelt kérdés

ma este kell bevennem az utolso fogamzásgátló tablettát.

reggelre belázasodtam és azota már két rubophen-t bevettem!

most voltam dokinál és felírt nekem zinnat 250 mg-os gyogyszert. ha ezt én beveszem és este 10 kor a fogamzásgátlót már nem vagyok védett? vagy ez hogy van? meg akkor a 7 napos szünetben sem vagyok védett?mert azt mondták hogy ha rendszeres minden szemet beveszek akkor a hét napos tablettamentes szünetben is védett vagyok! és most akkor mi van?:S

2010. nov. 17. 14:54
 1/5 TTCC válasza:
0%
kutya
2010. nov. 17. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha rendesen szeded akkor a 7 napos szünetben védett vagy. De bizonyos gyógyszerek befolyásolják a védettséget. Ha bizonytalan vagy ezügyben, akkor keresd fel az orvosod vagy védekezz gumival a hétnapos szünetben. Nem tragédia, ha egy hétig óvszert kell használni vagy mellőzni a szexet.
2010. nov. 17. 15:32
 3/5 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem tragédia. akkor inkább védekezek a tablettamentes szünetben. de utána ismég a levél első szemétől védett vagyok igaz?
2010. nov. 17. 16:07
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Itt keresd ki a fogamzásgátló-tablettát, és a Zinnatot, és nézd meg, hogy mennyire befolyásolják egymást. Ha befolyásolják, akkor 7 napig (ha nagyon nagyon biztosra akarsz menni, akkor 14-ig) védekezzetek óvszerrel, és nem lesz probléma.

2010. nov. 17. 16:10
 5/5 A kérdező kommentje:

a 6. jött ki ...

de az pontosan most mit is jelent?:D

2010. nov. 17. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!