Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Antibiotikum (Zinnat 500) és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Antibiotikum (Zinnat 500) és fogamzásgátló (Lindynette 20). Most akkor védett vagyok?

Figyelt kérdés

Lehet egy kicsit hülye kérdés, de én most nem vagyok biztos benne, hogy védett vagyok...

Na szóval, hétfőn reggel vettem be a Zinnat 500-t, rosszul voltam tőle, majd dél körül kihánytam...Este bevettem a fogamzásgátlót, de antibiotikumot már este nem vettem be, mert nem volt jó a gyomromnak....

Azóta már jobban vagyok, szóval nem kaptam más fajta antibiotikumot...

Most akkor védett vagyok, ha csak egy db tabit vettem be a Zinnat-ból?

Köszönöm a válaszokat

2010. nov. 17. 10:27
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Ha reggel vetted be a Zinnatot, és délben kihánytad, az már délre bőven felszívódott szóval nem egészen lehetsz védett. Nekem a doki elmagyarázta, hogy már egyetlen szem antibiotikum is csökkentheti a fogamzásgátló hatását, azért a legelső antibiotikumtól a legutolsóig és még utána egy hétig is mellé kell máshogy védekezni!

Különben hülyeséget csináltál azzal, hogy nem tartottad meg az antibiotikumos kúrát. Becsapós, hogy jobban vagy, de a baktériumok továbbra is benned lappanganak és újból támadni fognak. Az lenne a legokosabb, ha most elmennél újra az orvosodhoz és az ő véleményét kérnéd ki azzal kapcsolatban, hogyan szedd az antibiotikumot.

2010. nov. 17. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem is írhattam volna le jobban mint az első. Tökéletesen igaza van!
2010. nov. 17. 10:49
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem arra voltam kivácsni hogy beteg vagyok-e...vettek törletet és nincs semmi bakterium....csak nekem olyan "kedves" doktorom van, akihez barmikor elmegyek ugyanazt irja ki és en mondtam neki, hogy a Zinnat-ot nem birja a gyomrom, de o akkor is....mivel nem kohogtem, legzesem is tiszta(ezt a tüdő orvos monta), törlet rendben van, nincs lázam, szóval nem értem minek mindjárt antibiotikummal nyomni az embert...

No de nem ez volt a kerdes es a választ koszonom

2010. nov. 17. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:
éN DOXY-t és yasminelle-t szedek hónapok óta együtt... az én nőgyógyászom azt mondta, hogyha eltelik 12 óra a két gyógyszer beszedése között, nem kell aggódnom. de ahány orvos, annyi válasz.
2010. nov. 17. 17:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, én igencsak aggódnék a helyedben, ha nem használsz kieg. védekezést!:O Ezt a 12 órás dolgot amúgy nekem is mondta egyszer egy ügyeletes orvos, de aztán a nőgyógyászom mondta, hogy ezt felejtsem el. Mindenképp mellé kell védekezni, ha nem akarsz teherbe esni! Pláne, hogy hónapok óta szeded, tudod hol ürül az ki 12 óra alatt!
2010. nov. 17. 20:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Mno eredmények rendben, szóval egészséges vagyok. :)

Hááát én azért félek...szóval mégha csak egy antibiotikumot is vettem be...inkább várok egy-két hetet...vagy pedig jöv. héten beugrok a nőiorvosomhoz és majd megmondja...bár hívtam őt már, de 15 percig tartottam a telefont és neki "nem volt ideje" beleszólni :S

Na mindegy....

2010. nov. 18. 11:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Előbb hívtam a nőiorvosomat, azt mondta, hogy védettnek kell lennem....Szerintetek?....Félek, nem vagyok benne biztos :S
2010. nov. 19. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!