Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első levél fogamzásgátlón vagyok túl, most tartok a 3. gyógyszermentes napomon!Lesz rendes menszeszem, normális dolog hogy barnás váladékom van?
Az első levél fogamzásgátlón vagyok túl, most tartok a 3. gyógyszermentes napomon!
Nem jelenkezett még rendes menstruációm a 3 nap alatt csak ma a 3. napon barnás váladékom! Volt már valakinek ilyen? Ez át fog alakulni rendes vérzéssé? Ha nem akkor normális hogy nem jelentkezik menstrució az első levél után?
Ne légy megilyedve. Ez természetes. Én Milligest fog.gátlót szedek. És nekem is így volt az első gyógyszermentes szünetnél.Barnás váladék, aztán jött a vérzés. Ne pánikolj be, mert az késleltetheti a mensest.
Nyugi!
Köszi megpróbálok nem pánikolni! Csak kicsit nehéz volt míg nem tudtam hogy "természetes" dolog!
Próbálom a jó oldalát nézni a gyógyszernek, de eddig csak a rosszat látom!
Az első hónapot szinte végiggörcsöltem, igaz csak gyengén, apró pattanásaim lettek a hátamon most meg még ez is hogy nem akar normálisan megjönni!
Csak várok türelmesen hogy mikor lesz már jó, vagyis tudom a második levéltől :D!
A párom kérte hogy legaláb addig várjunk, hogy minden biztos legyen :D!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!