Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes 72 órás tabletta mellett?
1 hónapja kiszakadt a gumink, de nem vettük észre:)aztán 72órás tabletta-(kb. 9 óra)múlva be is vettem, majd
2 hét késéssel, de megjött, nem úgy mint szokott. Most kellesz +jönnie, de én csak eszek, kívános vagyok, fájdogál a hasam, hányinger néha?
Kizárt dolognak tartom, hogy 72 órás tabletta bevétele mellett teherbe essél!!!
Szerintem felborította a hormonháztartásodat és amiatt vannak ezek a tünetek!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Én nagyon meglepődtem h bár 24 órával az eset után bevettem mégse hatott...Sokan nem tudják de nincs alátámasztva, hogy az esemény utáni tabletták a petesejt kilökődésén túl a beágyazódását is megakadályozzák. Nálam is ez lehetett a gond, amennyiben 14, 15, 16 napra az uccsó menszeszedtől történt az eset már valószínűleg megvolt az ovuláció (petesejt kilökődése) így az esemény utáni tabi nem sokat ér...Persze erről a tájékoztatóban nem írnak, és az orvosok is hallgatnak róla, mivel az abortusz kifizetődőbb....
Előző vagyok csak az utolsó linket, amint látom nem jeleníti meg, rem ez jó lesz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!