Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni 72 órás tabletta (? )
Figyelt kérdés
Szombaton belém élvezett a párom nem védekeztünk, aktus után egyből "kimostam" magam belülről alaposan. Nem volt peteérésem, mert menstruáció előtt járok. Arra a döntésre jutottunk, hogy holnap megyünk és veszünk egy esemény utáni tablettát. A két tablettás olcsóbb? Holnap a 2. nap (48 óra) lesz akkor 85%-os a hatása? (aktus közben nagyon minimális ment belém, mivel a barátom alig volt bennem.)2010. nov. 14. 20:00
1/14 Moszuke 

válasza:

ó hát ha csak alig volt benned a párod akkor csak alig leszel terhes.
hogy számoltad ki ezt a 85%ot?:DD
2/14 A kérdező kommentje:
utána olvasgattam a neten, és azt olvastam, hogy első nap 90 valahány %-os hatás második nap már csak kb 85%.
2010. nov. 14. 20:03
3/14 anonim 

válasza:

szerintem az mindegy hogy mennyi ment beléd, és igen irány a doki felíratni a tablettát, az áráról nem tudok nyilatkozni
23L
4/14 nielindi 

válasza:

belédélvezett. ok. aktus közben min. ment beléd, m alig volt benned. ti mégis hogy szexeltek?! alig van benned meg csak minimálisan megy el? nem értem.
5/14 A kérdező kommentje:
Ezt bonyolult lenne elmagyarázni. Ha beveszem holnap a tablettát/tablettákat akkor biztos, hogy megelőzi az esetleges terhességet? (Tudom nem számít hogy mennyi ment belém) És tisztában vagyok vele, hogy védekezni kell és, hogy nem csak a terhességtől kell tartani.. De csak úgy megtörtént.
2010. nov. 14. 20:06
6/14 Moszuke 

válasza:

hát ha google azt mondja 85% akkor az bizony 85%.
nincs apelláta.
a két tabi olcsóbb-e stb.. majd elmondja a gyógyszerész vagy a doki:)
7/14 A kérdező kommentje:
köszönöm. Válaszok azért még jöhetnének..
2010. nov. 14. 20:08
8/14 anonim 

válasza:

"Ha beveszem holnap a tablettát/tablettákat akkor biztos, hogy megelőzi az esetleges terhességet?"
Te is leírtad, hogy kb 85% az esély arra, hogy nem hat a tabi.
Akkor mégis mi a kérdés?...
Mindenesetre kevesebb az esély a terhességre, ha beveszed, mint ha nem veszed be.
De talán ha nem akarsz gyereket, akkor védekezni kellene,nem "kimosni" meg utána tabit bevenni...
9/14 anonim válasza:
Emberek..nem az volt a kérdés hogy ki szerint ez mennyire felelőtlen és mi a teendő legközelebb... arra válaszoljatok ami a kérdés és ne véleményt alkossatok a kérdezőről.. köszönöm.
10/14 anonim 

válasza:

Veled ellentétben én legalább válaszoltam a kérdésre. Az már hagy legyen az én dolgom, hogy odaírok-e pluszban még vmit vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!