Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kivánom a sexet?
evvel nekem is vót sok poblémám..aztángyütt a guttalax
fckyhgyik gyanus
Úr Isten! Szinte hátborzongató a hasonlóság kettőnk között. Épp kérdést akartam kiíírni amikor, kidobta a tied. Nézd csak mit írtam? :D
A barátommal másfél éve vagyunk együtt. Az elején minden tökéletes volt nagyon sokat voltunk együtt. Mostanra ez megváltozott. Egyre többször van olyan, hgy egyszerűen nincs kedvem a sexhez. Légyszi olyan válaszokat nem szeretnék amiben azt írjátok, hogy már nem szeretem mert őrülten szeretem, imádom!! Azt mondta hogy lehet, hogy a fogamzásgátlótól. Tájékoztatóban benne volt, hogy libidó változása, de eddig semmi baj nem volt. Kb. egy hónapja vagyok így ezzel. Viszont múlthéten együtt tévéztünk egy délutánon és úgy felhúzott hogy szinte rávetettem magam. Mivel a helyzet nem engedte nem volt semmi különös. Lehet hogy ő csinál valamit rosszul és nem tud eléggé felizgatni mikor odakerül a sor? Szeretném a véleményetek kérni :)
Hirtelen azt hittem, hogy a sajátomat olvasom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!