Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek nem ez a megfelelő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem ez a megfelelő fogamzásgátló?

Figyelt kérdés

Nem vagyok már szűz, nem tudom számít e de még sohasem véreztem.

Másfél hete kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, azóta kétszer voltam együtt a barátommal és mind a kétszer véreztem. Nem nagyon csak kicsit. Olvasgattam és találtam egy oldalt ahol írták hogy ha nem megfelelő a fogamzásgátló akkor attól vérezhetek.

Biztosan nem azért véreztem mert nemsokára menstruálok.

Vissza fogok menni a nőgyógyászhoz természetesen, csak érdekelne a véleményetek, esetleg hogy más is járt e már így.

Előre is köszönöm a válaszokat.:)

2010. nov. 13. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Csak szex után vérzel vagy amúgy is ??

Mert ha amúgy is akkor most még nem baj, előfordul, de ha ez 3hónap múlva is fennáll akkor másikat kell szedned.

Nem jó neked az a fogamzásgátló, a doki majd ír másikat.

Ha csak szex után vérzel, akkor más lehet a probléma, lehet "kidörzsölt" a barátod és sebes lett... :S Lehet nem érzed hogy fájna de attól még lehet :S

2010. nov. 13. 15:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Mind a kétszer csak utána kb fél napig vérzek kicsit...
2010. nov. 13. 16:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálam ugyanez volt az előző gyógyszeremnél, pedig én már évek óta nem vagyok szűz, több szexuális partnerem is volt. Amit tapasztalsz, az a tabletta okozta köztes vérzés. Az első pár levél során előfordulhat, ez főleg alacsony hormontartalmú gyógyszereknél fordul elő. A méhnyálkahártya a kis hormonszint miatt leválik és ez szex után erősebb lehet. Úgyhogy magyarul nincs semmi bajod. Ha még a 3. levélnél is ezt tapasztalod, akkor került szóba a gyógyszerváltás.

24 N

2010. nov. 13. 16:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, most megnyugodtam.:)
2010. nov. 13. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!