Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyógyszermentes napok alatt is védelmet nyújt a fogamzásgátló?
Igen?? Ez nekem új, és hogy így most hirtelen utánaolvastam ilyen orvos válaszol oldalakon, én úgy látom nem nyújt védelmet a gyógyszermentes napok alatt!!
Idézek:
Kérdés: "A 7 gyógyszermentes napon történő(más védekezés nélküli) együttlét akár akkora kockázattal is járhat mintha valaki elfelejtett volna bevenni egy fogamzásgátló tablettát?"
Nőgyógyász válasza: "Szerintem nagyobbal."
Adok ehhez még egy linket is:
És még egyet, amivel megcáfolom az előbbieket. Hihetetlen, hogy még az orvosok sem képesek egyetérteni :(
Nekem a doki azt mondta hogy el kell telni egy kis időnek amíg a 7napos szünetben véd a gyógyszer.Én 4hónap után engedtem meg a barátomnak,hogy akkor is elmenjen bennem ha 7napos szünet van.És lekopogom nem lett semmi baj!
Ha nem vagy biztos benne várj egy kis időt ha nem rég óta szeded a gyógyszert!kibírjátok ha nem beléd megy el!
19/L
18:10: Én írtam a linkeket.
Hát én nem tudom ki ez, azt az oldalt találtam elsőnek mikor rákerestem. Ahogy olvasgattam pár válaszát a kérdésekre, kezdett gyanús lenni, hogy fura alak lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!