Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet terhesség, ha menzesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet terhesség, ha menzesz előtt járok egy nappal, a párom belém élvezett, de utána azonnal kiöblítettem magam?

Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 13:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%

14.56

a teszt csak 2 hét után mutatja ki, addig meg már rég elfelejtheti a 72órás tablettát.

én a helyedben nem lennék nyugodt akkor sem ha megjön, nem egy olyan nő van aki terhessége alatt is menstruált. a természet csodája, amúgy meg szerintem felelőtlen vagy

23L

2010. nov. 13. 20:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Az nem menstruáció ha valaki terhessége alatt vérzik, de ez részletkérdés. Aki terhesség alatt vérzik, annak nem olyan mintha menstruálna, inkább barnás és kisebb mennyiségű. Ha neked holnap kellene megjönnie és ha meg is jön, szerintem ne aggódj.
2010. nov. 13. 20:42
 13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm..
2010. nov. 13. 20:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Az egyik kérdésnél már leírtam,de úgy tűnik máshol is szükség lehet rá.Terhességről beágyazódás után beszálünk,ami kb. a szextől számolva 10-12 nap.Vagyis most még nem vagy terhes,akkor sem,ha történt megtermékenyítés.Hogy történt-e,az pedig attól függ,hogy van-e vagy a napokban lesz-e peteérésed.Elméletileg kicsi a valószínűsége,de nem lehet kizárni.A spermiumok élnek benned még aktus után 3 napig is,így ha ezalatt lenne peteérésed akkor megtermékenyíthetik.A kimosás,nem védekezési módszer,a petevezetékekig úgysem tudsz felnyúlni,hogy kimosd.A menstruáció azt jelenti,hogy leválik a méh nyálkahártyája.Az most még megtörténhet,de hisz csak kb.10 nap múlva kell a megtermékenyített petesejtnek beágyazódni,addig még lesz ideje helyreállni.Vagyis egy cseppet se nyugodj meg attól,hogy ha most megjön,hisz még utána bőven van idő,hogy teherbe ess,vagyis megtörténjen a beágyazódás.Szerintem keress fel egy orvost és kérdezd meg mit javasol,de ne várj a csodára,mert lehet,hogy megszívod.
2010. nov. 14. 17:29
 15/15 vaszily katalin ***** válasza:
26%
IGEN.UGYHOGY AGOTHATSZ.HA NEM AKARSZ.72ORÁN BELUL MENJ EL A GYOGYSZERTÁRBA.NEM IS AZ NÖGYOGYÁSZ IRJA FEL AZT A TABLETÁT.AMEJIK EZT MEGSZAKITJA.
2010. nov. 20. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!