Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yaz nevu gogamzas gatlot szedek 1 honapja es holnap kell megjojjon a havim, de mar megjott kb 3 napja (pecsetelo verzes formajaban). Azota folyamatosan faj a hasam. Ez normalis?
Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 14:39
1/5 A kérdező kommentje:
fogamzas*
2010. nov. 9. 14:42
2/5 anonim válasza:
Ha egy hónapja szeded, akkor honnan tudod, hogy mikor kell, hogy megjöjjön? Az, hogy a megvonásos vérzés mikor jelentkezik a gyógyszerszünetben több hónapnyi szedés után alakul csak ki. Az, hogy eddig hány naposak voltak a ciklusaid, nem számít, mert teljes mértékben a gyógyszer irányítja a vérzésedet.
A gyógyszerszünetben rendszerint a 3-4. napon szokott megjönni. Nekem mindig barnázással kezdődik, de egy átvált pirosas gyenge vérzésbe.
Ha jól sejtem, most vagy a gyógyszerszünetben, vagyis most van a megvonásos vérzésed. Bizonyos mértékig normális a hasfájás is.
3/5 A kérdező kommentje:
A Yaz-nal nincs semmifele gyogyszerszunet. Folyamatosan kell szednem a tablettatkat szunet nelkul! A gyogyszer szerint a ciklusom 28 napos. Az elos 24 tabletta rozsaszinu, es az utolso 4 pedig feher. Amikor a fehet tablattakhoz erek akkor kell megjojjon, de nekem hamarabb jott meg. Ezert kerdeztem, hogy normalis?
2010. nov. 9. 14:57
4/5 anonim válasza:
Mindenféle hormonális fogamzásgátlónál az első hónapokban gyakori a köztivérzés/barnázás. Szerintem neked is ez van, ez nem "megjött" csak pecsételő vérzés, ahogy írod. Nem találtam a neten Yaz tájékoztatót, de bizonyára benne van, hogy az első hónapokban ez gyakori és normális. Nekem is volt benne részem bőven, mármint pecsételésben.
5/5 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt!
azert nem talaltad meg a Yaz-t, mert kulfoldi.
2010. nov. 10. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!