Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szülőként gondolsz erre,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülőként gondolsz erre, mikor felíratod a lányodnak a "bogyót"?

Figyelt kérdés
[link]

ma 10:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10. De egy fejlődő testet, minek tömet az anya bogyóval, mikor a betegség miatt kell a gumi?
ma 12:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálunk a hpv oltára 10 évesen kap a gyerek meghivot -nem Magyarország, nem tudom ott mikor oltanak- így aztán marhára eszembe sem jutott, hogy szexelne a gyerekem. Mellesleg nálunk fiúkat is oldanak, ők pedig biztosan nem szednek "bogyót". De azt is elarulom, nálunk én nem irathatok fel semmit a gyerekemnek, az a háziorvos hatásköre és ő bizony nem velem, hanem a gyerekemmel beszéli meg. 14 éves korig az én tajekoztatasommal és egyetertesemmel ajanlhat neki hormonális fogamzásgátlót, 16 évesen pedig mar tájékoztatni se kell. De kapaszkodj, ugyan nem volt kérdés, de ugyanez az abortusznal is: 16 évesen se kell hogy tájékoztasson róla az orvos, vagy engedelyemet kérje, ha úgy ítéli meg, a gyerek tisztában van a folyamattal és annak következményeivel. Tudod attól, hogy valaki fiatal, még nem hülye ám.
ma 12:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#11:

1. Senki nem tiltja, hogy óvszert is használjon.

2. Fogamzásgátlóval nem tömik az embert, hanem azt szabad elhatározásból szedi.

ma 13:05
 14/16 A kérdező kommentje:
13. Oké, akkor ha ő, 18 alattiként mondjuk, szabad elhatározásából teleszedi magát hormonnal, és te hagyod és fizeted, akkor ilyen alapon a cigi és pia is mehet? (Tudom, hogy igen, hisz jár bulizni, és ott nem kakaót iszogat a bárban.)
ma 13:08
 15/16 anonim ***** válasza:

kérdező!

engedd el....

Minden kommenteddel csak egyre jobban azt bizonyítod, mennyire buta vagy.

ma 13:15
 16/16 anonim ***** válasza:
56%

Nem fogom felíratni, mert öröklött trombózishajlamom van. Majd ha ő akarja, akkor a rendes kivizsgálásban támogatom.

De egyébként is, nekünk annó elmondták, hogy az óvszer csak tartós kapcsolatban hagyható el. A mai gyerekek nem tudják?

ma 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!