Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nincs semmi gáz?
Figyelt kérdés
Október 2án voltam pasival,rá egy hétre megjött rendesen.Most a hétvégén következett volna,de semmi.A cypromix fogamzásgátlót szedem.2010. nov. 8. 07:13
1/6 anonim 

válasza:

Mióta szeded? Hányadik napon szokott megjönni a gyógyszerszünetben? Előírásszerűen szedted-e? Hánytál-e, ment-e a hasad, maradt-e ki bogyó? Szedtél-e be más gyógyszert?
2/6 A kérdező kommentje:
2éve szedem.szerdán hagyom abba és szombaton vagy vasárnap megjön.Nem hánytam, a hasam se ment, nem maradt ki gyógyszer, nem is szedtem be mást....
2010. nov. 8. 07:29
3/6 anonim 

válasza:

Nem hinném, hogy gond van, még meg is jöhet, de ha mégsem, akkor se kell megijedni. Egyszer nekem is kimaradt, gyógyszer mellett előfordul, hogy nem tud eléggé megvastagodni a méhnyálkahártya és nem tud leválni. Ha nem jön meg szünet végéig, csinálj tesztet. A tájékoztató szerint, ha nincs terhesség, akkor be kell szedni a köv. levelet és ha a köv. vérzés sem jön meg, akkor elmenni dokihoz. Én biztosra mentem és elmentem dokihoz, megnézett és ő is csak annyit mondott, hogy ha köv. megint nem jön meg, menjek vissza, de nem volt gond.
5/6 anonim 

válasza:

MENJ ORVOSHOZ. NEKEM RENDES, PONTOS GYOGYSZERSZEDES MELLETT VOLT PETEERESEM, CSAK AZ ERETT PETE NEM SZABADULT KI, MERT VMI MIATT A TUSZO NEM REPEDT MEG ES CISZTA FORMAJABAN NOVOGETETT. ORVOS MONDTA HOGY BIZONY RENDES SZEDES MELLETT IS TEHERBE LEHET ESNI. NALAM CSAK A MAZLIN MULT, HOGY NEM ESTEM TEHERBE PEDIG VOLT ERETT PETEM, TOBB EVNYI RENDSZERES GYOGYSZERSZEDES MELLETT...
NEKEM IS UGYANEZ VOLT, MEG SEM JOTT MAR EGY IDO UTAN, AZTAN ORVOS, ULTRAHANG...ES MEGLEPETES...
6/6 anonim 

válasza:

Utolsó:megvonásostól számolva, hányadik napon mutatta ki a peteérést az UH?
Vagy a levél hányadik szeménél jártál?
Holnap megyek orvoshoz, a7. szem lesz holnap a levélből.
Akkor már kellene neki látni peteérésre utaló jeleket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!