Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye nincs semmi gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nincs semmi gáz?

Figyelt kérdés
Október 2án voltam pasival,rá egy hétre megjött rendesen.Most a hétvégén következett volna,de semmi.A cypromix fogamzásgátlót szedem.
2010. nov. 8. 07:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Mióta szeded? Hányadik napon szokott megjönni a gyógyszerszünetben? Előírásszerűen szedted-e? Hánytál-e, ment-e a hasad, maradt-e ki bogyó? Szedtél-e be más gyógyszert?
2010. nov. 8. 07:20
 2/6 A kérdező kommentje:
2éve szedem.szerdán hagyom abba és szombaton vagy vasárnap megjön.Nem hánytam, a hasam se ment, nem maradt ki gyógyszer, nem is szedtem be mást....
2010. nov. 8. 07:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy gond van, még meg is jöhet, de ha mégsem, akkor se kell megijedni. Egyszer nekem is kimaradt, gyógyszer mellett előfordul, hogy nem tud eléggé megvastagodni a méhnyálkahártya és nem tud leválni. Ha nem jön meg szünet végéig, csinálj tesztet. A tájékoztató szerint, ha nincs terhesség, akkor be kell szedni a köv. levelet és ha a köv. vérzés sem jön meg, akkor elmenni dokihoz. Én biztosra mentem és elmentem dokihoz, megnézett és ő is csak annyit mondott, hogy ha köv. megint nem jön meg, menjek vissza, de nem volt gond.
2010. nov. 8. 08:18
 4/6 anonim válasza:
de gáz van
2010. nov. 8. 09:26
 5/6 anonim ***** válasza:

MENJ ORVOSHOZ. NEKEM RENDES, PONTOS GYOGYSZERSZEDES MELLETT VOLT PETEERESEM, CSAK AZ ERETT PETE NEM SZABADULT KI, MERT VMI MIATT A TUSZO NEM REPEDT MEG ES CISZTA FORMAJABAN NOVOGETETT. ORVOS MONDTA HOGY BIZONY RENDES SZEDES MELLETT IS TEHERBE LEHET ESNI. NALAM CSAK A MAZLIN MULT, HOGY NEM ESTEM TEHERBE PEDIG VOLT ERETT PETEM, TOBB EVNYI RENDSZERES GYOGYSZERSZEDES MELLETT...

NEKEM IS UGYANEZ VOLT, MEG SEM JOTT MAR EGY IDO UTAN, AZTAN ORVOS, ULTRAHANG...ES MEGLEPETES...

2010. nov. 8. 10:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsó:megvonásostól számolva, hányadik napon mutatta ki a peteérést az UH?

Vagy a levél hányadik szeménél jártál?

Holnap megyek orvoshoz, a7. szem lesz holnap a levélből.

Akkor már kellene neki látni peteérésre utaló jeleket?

2010. nov. 8. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!