Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Lehet a sok stressz?
Együtt voltunk. Megszakitasos modszerrel szeretkeztunk.
december 23án.
De fogamzásgátlót szedek, (8hónapja) mert még nem állunk készen a babára. Ezáltal szedem a bogyót. A bogyóval mindennap egy időbe beszedtem.
És most az a kérdésem, hogy mai délőtt folyamán, volt egy semminek tűnő, de a wc papíron. Piros foltok, pecsétek..
De az utobbi 2hetben nagyon sok idegesség, inger. Volt körülöttem.. sok stressz, tanulas miatt, csaladi okok miatt..
Gondoltam erre hogy lehet emiatt de nem tudom..
Jövőhéten kell megjönnie, a 3hetes bogyószedés és utána 1hét szünet
Szerintetek ez mi lehet?
Ha 8 hónapja előírásszerűen alkalmazod a készítményt ÉS nem ment a hasad, nem hánytál, nem szedtél más, a felszívódást, a készítmény hatását befolyásolható más gyógyszert (pl. egyes antibiotikumok) akkor NEM vagy terhes.
A pecsételést ezer dolog okozhatja. Ha arra gondolsz, hogy beágyazódási vérzés - hát az nem 3 hét után jelentkezik.
Tablettát szedsz és még megszakítás is. Hogy a fenébe lennél terhes???
Már külön külön is mindkettő garantálja a terhességmentességet, nemhogy együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!