Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátló az első levél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátló az első levél kiszedése utan véd teljesen? .

Figyelt kérdés

Párommal fél éve vagyunk együtt és még nem feküdtünk le egymással( ő lesz az első nekem). Elkezdtem szedni a fogamzásgátlót és arra lennék kiváncsi, hogy már 10 nap utan is teljesen véd vagy biztonságosabb megvárni amig kiszedem az első levél tablettát?

Még egy ilyen kérdésem lenne, mert en eléggé aggodos tipus vagyok , hogy a párom az első aktus után is nyugodtan belém élvezhet?

2010. nov. 7. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha a mestuációd els napjától kezdted szedni,akkor már véd.

Ha nem az elsötöl hanem az ötödik naptól szeded a bogyót,akkor 2het után véd.

Általában 1 hónapot szoktak várni vele biztos,ami biztos..de már 2hét után is 100százalék hogy véd.

És igen az azt jelenti hogy 2hét után nyugodtan beléd élvezhet a párod.

2010. nov. 7. 18:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Már az elsö naptol szedem. En meg nem szeretném hogy legelöször belém élvezzen a párom, de ő meg igen! De írtad , hogy lehet, és ettol egy kicsit megnyugodtam. Köszönöm szépen, hogy válaszoltál:-)
2010. nov. 7. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Két hetet várjatok vele.
2010. nov. 7. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Mármint 14 szem után feküdj le vele :D
2010. nov. 7. 19:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Hülye azért nem vagyok! Köszi, hogy írtál!!
2010. nov. 7. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!