Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi miatt kezdtétek el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt kezdtétek el a fogamzásgátló szedését? Van olyan, akinek tökéletes volt a menzesze, és csak amiatt íratott fel, hogy a párjával gumi nélkül lehessen együtt?

Figyelt kérdés
2009. jan. 8. 17:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy növeli a mellrák kockázatát, sőt! Pont hogy csökkenti a szabadgyökök kialakulását!

Én is azért kezdtem el szedni, mert gumival szörnyű volt! Én nem éreztem semmit, a párom nem tudott elmenni, szóval szenvedtünk vagy egy hónapig, aztán elmentem felíratni! Nálam semmilyen mellékhatás nem volt, az elején egy kicsit csökkent a libidóm, de hülye lettem volna abbahagyni ezért! Most már az is a régi! A mensim nagyjából tökéletes volt, csak az 1-3 nap annyira görcsöltem, hogy fel sem bírtam kelni! Most már ilyen gondom sincs! Lassan 5 éve szedem szünet nélkül, és még 1 évig szeretném, utána pedig jöhet a baba!

2009. jan. 9. 08:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Hogy tökéletes volt a menzim, azt nem mondanám, 25-29 naponta jött meg, nem lehetett órát igazítani hozzá. Mikor a férjemmel összekerültem (21 voltam), aggódott a fütyije hossza miatt, nem volt neki kényelmes a gumi, inkább megszakításossal védekeztünk. 2-3 hónap múlva nőgyógyászhoz mentem ellenőrzésre (16 évesen volt egy kellemetlen kelés a mellemben, időszakonként ellenőrzésre jártam utána), és végül a nődoki csak úgy, hirtelen fogigátlót (diane-t) írt fel, mert úgy látta, kicsit szőrösődéssel küzködök. Magamtól nem jutott volna eszembe a fogamzásgátló, de 5 évig, míg szedtem, nem volt rá panaszom.
2009. jan. 9. 19:19
 13/13 anonim ***** válasza:
A menzeszemmel nem volt baj, de borzasztóan pattanásos voltam, és az antibiotikumot nem szedhettem rá. Szóval aknéra, és diane. De mindenképp irattam volna, mert az óvszert se testileg se lelkileg nem bírom (éget, csíp, szúr, eltűnik a libidóm).
2009. jan. 10. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!