Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjam meg a fogamzásgátlást?
Sok idősebb férfival volt dolgom mind húzott gumit a kezdeti szakaszba.
Ha a tiéd nem akar menekülj, mert önző.
fogazmás
Már te megetted a fogalmazás gátlót.
Ha korban nem vagy ott, akkor valószínűleg nagyon fiatal vagy még. Hiába azt érzed most hogy szeret vagy akármi, hidd el, ez ebből a kijelentésből nagyon nem így van.
Egyrészt a fertőzések miatt, másrészt a terhesség elkerülése végett védekezni kell. Ilyen nincs amit mond, ez baromság. Milliónyi férfi akkor aki használja, az nem a nővel van együtt? Akkor miért élveznék a szexet?
A pasid egy óvodás hülye gyerek, aki csak kifogásokat keres. Ne menj bele. Hidd el jobban jársz ha már most kidobod.
Ne bíztasd már a hülyeségre. Nem te neveled fel a gyerekét ha teherbe rakja a pasi és nem te fogsz nemi beteg klinikára járni ha elkapja tőle a herpeszt vagy akármit. És nem te fogsz trombózist kapni és szenvedni az aszexualitastól ha rábeszéli a hormonos szarokra.
Amúgy se jó ha valako magából indul ki, ilyenkor főleg... neked még nem volt gond de jó neked...
Ő nem húz gumit, mert úgy nem lenne neki jó, de tőled elvárná ezek szerint, hogy szedj fogamzásgátlót, ami majd jól tönkrevágja a hormonháztartásod, trombózis, meg egyéb dolgok is kialakulhatnak tőle.
Ha ne adj Isten terhes lennél mert ő nem védekezik, akkor meg majd otthagy? Az ilyen szerintem se szexeljen.
Jó, van mikor mi is megszakítással "védekezünk", de mi már évek óta együtt vagyunk, van egy gyerekünk, ha jönne a második nem lenne belőle probléma.
Ahogy előttem is írták, szerintem is inkább hagyd az ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!