Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes lehetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 hete voltam együtt a párommal. Gumióvszerrel védekeztünk 3x , mi nem töltögettük fel vízzel de aktus végén a helyén volt , lehúztuk meglötyögtettem mind a hármat elvileg nem kellett volna lyukasnak lennie egyiknek sem.

Most késik a menstruációm 2 napja, tegnap csinàltam tesztet negatív lett. Lehetek ígyis terhes?:( lehet nem mutatja a teszt még?

Volt már egy nem kívánt terhességem más fogamzásgátlás mellett , ezért védekezünk most óvszerrel. Komolyan így is megtörténhet?

tegnap 23:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Teljes bizonyosság nincs, de 99,99%, hogy nem vagy terhes. Nálam a legparányibb megfázás is tudja borítani a ciklusom. Lehet nálad is így van, plusz még rá is stresszelsz.
tegnap 23:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem szakadt le, nem lyukadt ki, nem volt behatolás óvszer nélkül akkor 100% hogy NEM vagy terhes! A gumin nincs mikrolyuk, ha szakad akkor szakad teljesen.

A menstruáció meg kismillió okból csúszhat, változhat. Az ember nem egy robot, hanem egy élő szervezet.

tegnap 23:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Nem , nem volt behatolás gumi nélkül egyáltalán.

Nekem is van most megfázásom , antibiotikumot szedek rá de nekem általában pontos a ciklusom.

De egyszerűen egy védekezésben sem bízok màr

ma 00:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Két nap késés az nem késés. :)

Ha egy hét múlva se jön meg, tesztelj újra. De szerintem nem vagy terhes. :)

ma 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!