Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakítással nagy esély van a teherbe esésre??
Figyelt kérdés
A párom egy ideje hajtja hogy gumi nelkul akarja viszont en nem szedek gyogyszert mert nem tetszenek a mellekhatasai es elegge felek attoo hogy teherbe esek elovalladektoltegnap 22:13
2/11 NemFogodKitalálni válasza:
Én estem teherbe előváladéktól.
3/11 anonim válasza:
Majd jönnek a mi az időszámítás elött óta így szexelünk és semmi. De ne higgy nekik. Az én két fiam is így született. Ergo, milyen a mag, ez attól függ, s nem csak a szerencsétől, meg hogy ki milyen ügyike!
4/11 anonim válasza:
Az életben nem voltam terhes a megszakításos módszerrel így öreg koromig értve. Időben kell kihúzni.
5/11 NemFogodKitalálni válasza:
#4: “időben kell kihúzni”. Tehát akkor kb 1-2 perc után, ugye? Mert hogy előváladék elég hamar kezd el folyni belőle, ami tartalmaz spermiumot… legalább hülyeségeket nem irnál…
#2.
6/11 anonim válasza:
Miért nem használtok kúpot akár duplán hogy biztonságosan tudjatok együtt lenni !
7/11 anonim válasza:
Fedi a a valóságot amit írsz 5#, mert van rá esély, azonban soha nem lettem az előváladéktól terhes csak a direklövestől. Szóval vannak ügyes pasik
8/11 NemFogodKitalálni válasza:
#7: szerinted az előváladék az az ügyességen múlik?! 🤦🏻♀️
9/11 anonim válasza:
Ajánlatom szerint akkor ne próbáld ki. Pedig sok időt voltam egy pasival akivel így ment és nem lett béjbi. Szerencse is biztos 😉
10/11 anonim válasza:
Pearl-index: azt mutatja meg, hogy a rendszeresen nemi életet élő pároknál egy év alatt hány százalékuknál következik be fogantatás. Megszakításnál ez az érték 32-35% között van. Szóval kb. ekkora az esélyetek statisztikailag, hogy terhes leszel egy éven belül ha rendszeresen csináljátok.
Megszakításos mint csukott szemmel átmenni a forgalmas úttesten. Lehet 100x megúszod gond nélkül, de lehet elsőre telibe rongyol egy teherautó. Sosem tudni előre melyik csoportba kerülsz, de minden alkalommal kockáztatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!