Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használ valaki maybe babyt? Mik az előnyei. Hátrányai? Mennyire megbízható? és mennyibe kerül, meddig jó?
Ugyan az, mint a PG/53, fogamzásgátlásra tökéletesen alkalmatlan. Ezt én írtam korábban egy lánynak, aki ezt akarta használni fogamzásgátlás céljára:
"A PG53-at, mint fogamzásgátlási eszközt, az ég szerelmére, gyorsan felejtsd el!! Nekem is van, 2 forintot nem ér, nemhogy 2000-et. Össze-vissza mutat mindent, de az, hogy azt, hogy valóban a valóságot mutatja e, az pont 50-50%, ennyi erővel feldobhatsz egy pénzérmét is. Saját tapasztalat: termékenységet mutatott, holott nem is volt abban a hónapban peteérésem. Más tapasztalata: kismamáknak, akiknek gond volt a peteérésükkel soha nem mutatott termékenységet, aztán csak teherbe estek valahogy. Megint másik példa: a mikroszkóp terméketlen időszakot jelez, ultrahangon meg ott virít az érett tüsző. A PG53-at inkább babacsinálásra lehet használni, hogy megmutassa, mikor kell jobban akciózni, de mivel teljesen esetleges a működése, szerintem erre is fölösleges. Azt nem tudom, hol olvastad, hogy 98%-os biztonságú, de ez mindenképpen irreális. Szinte csak az óvszer és a tabletta véd ennyire. Ha ennyire jó lenne a mikroszkóp, plusz ugye egyszeri kiadás, nincs mellékhatás, akkor senki nem használna mást, ez szerintem belátható...
Szóval én azt javaslom, hogy ha mindenképpen természetes módszert akarsz, akkor inkább mérd az ébredési hődet, abból azért nagy valószínűség szerint látszik, hogy érik-e a pete, megvolt-e a tűszőrepedés. "
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!