Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Ma szexeltem a barátommal (gumival és nem ment el bennem) és rajta voltam az aktus alatt és a végén amikor lejöttem észrevettük hogy valami fehéres van a hasán (de megnéztük a gumit és nem lyukas vizet raktunk bele) 18 éves lányokt. 30. 15:06
2/18 anonim válasza:
Kb fél százalék esély van rá, több nem
4/18 A kérdező kommentje:
2-es 50 százalékra gondolsz vagy 0,5 százalékra?
okt. 30. 15:27
6/18 anonim válasza:
Eskü a 4. durvább, mint az alapkérdés...
Tényleg 18 vagy?
7/18 A kérdező kommentje:
De ideges vagyok kérlek akkor 50-re gondoltál?
okt. 30. 15:33
8/18 anonim válasza:
2-es vagyok, nem leszel terhet nyugi! Én egyszer beleélveztem egy lányba gumi nélkül, úgy sem lett terhes.
9/18 A kérdező kommentje:
Mert akkor megyek eseményutánit iratni
okt. 30. 15:34
10/18 anonim válasza:
a fél % az 0,5 százalékot jelent
az 50 % az 50 %
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!