Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Trombózisveszély? (többi lent. )

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Trombózisveszély? (többi lent. )

Figyelt kérdés
Nemrég voltam nőgyógyásznál, fogamzásgátlót szerettem volna felíratni. Elküldött vérvételre, még egy hónapot kell várnom, hogy legyen eredmény. Ugye ha pozitív lesz az eredmény, nem szedhetek gyógyszert. Bizonyos időközönként szokott fájni a lábam, elképzelhető, hogy trombózisveszélynek vagyok kitéve, tehát pozitív lesz a teszt? Vagy ennek semmi köze hozzá? (lehet, hogy hülyeséget kérdezek, és előre is köszönöm a normális válaszokat)
2010. nov. 4. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ennek köze lenne hozzá... Esetleg volt a családodban valakinek trombózisa? Mert akkor pl. nagyobb az esély, hogy Te is hajlamosabb vagy rá. Amúgy jó végre olyan nőgyógyászról hallani, aki ilyen vizsgálatot is kér, ez lenne a normális.
2010. nov. 4. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos lehet előjele a trombózisnak, de emellett még millió mástól is fájhat, nyugi :) Kicsi az esély, hogy pont ez lesz az oka.

Egyébként engem is elküldött a nőgyógyász, nálunk a családban kb mindenkinek volt már trombózisa, aki fölöttem lévő generáció, és én mégsem vagyok hajlamos rá :) Szóval van remény :)

2010. nov. 4. 21:22
 3/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Remélem, hogy akkor nincs köze a lábfájásomnak hozzá:$ A családban nem tudok senkiről, hogy lett volna trombózisa.

Egyébként véletlenül kerültem ehhez a dokihoz, akihez bejelentkeztem, ő nem szokta a vérvételt erőltetni, legalábbis tesómat és uncsimat nem küldte el anno. Szóval jó, hogy pont el kellett mennie, mikor rám került a sor:)

2010. nov. 4. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
De csak sima vérvételt kért, vagy trombózis hajlam vizsgálatot is? (Mármint rutin vérvételen csak májfunkciót szoktak nézni, a trombózishajlam vizsgálatot külön kell kérnie az orvosnak).
2010. nov. 4. 22:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak elküldött vérvételre, ahol 3 adag vért vettek le, és azt mondták 5-6 hét múlva lesz eredmény. Szóval nem tudom.:/
2010. nov. 5. 06:45
 6/6 anonim válasza:
Ha 5-6 hét az eredmény akkor gondolom leident is csinálnak, arra elég sokat kell várni. Szerencsés vagy, h ilyen dokihoz kerültél, én 7 évig szedtem gyógyszert, tiszta seprűér a lábam és megcsinálták a vizsgálatot. hihetetlen de nincs genetikus trombózihajlamom, tehát mástól visszeresedek. Ne félj, nem sűrűn fordul ez elő szerintem, h pozitív az eredmény.nem lesz semmi gond!
2010. dec. 1. 16:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!