Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen fogamzásgátlót lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fogamzásgátlót lehet használni, ami az alábbi problémák mellett nem okoz gondot?

Figyelt kérdés

IGT, IR és pcos, valamint a rossz koleszterin (LDL) szintje is magasabb a normálisnál, de még nem vészes. Merckformin xr 1000 mg-t szedek, napi egyet. Nem vagyok túlsúlyos, de ha csak egy picit kilengek, már felszalad 1-2 kiló, vizesedésre hajlamos vagyok.

Szedtem már régen tablettát, 3 félét teszteltem (lindinett 20, yasminelle, cipromix), de nem volt jó nekem, nagyon rossz májfunkciót okozott és igen, híztam (15 kilót), ami mind le is "olvadt" rólam 4 hét alatt magától, amikor abbahagytam. Plusz volt migrén, libidóm is csökkent.

Hiába mentem az orvoshoz magánba, ugyanúgy random felírt valami teljesen ugyanolyant csak más fantázianévvel. A minispirál nagyon brutál vérzést okozott, sajnos az sem vált be.

okt. 22. 08:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb az óvszer.
okt. 22. 09:49
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
Pharmatex kenőcs. Évek óta használjuk, megbízhatóan működik eddig. Semmilyen mellékhatása nincs. Hátránya: keserű, ha szájba kerül, tehát először előjáték és csak a behatolás előtt injektáljuk be. Előny: a krém állaga miatt síkosít. Ez akkor jelent hatalmas előny ha megkívántuk egymást, ám nincs idő előjátékra, de legyen gyorsan egy orgazmusunk, mielőtt megyünk intézni a tennivalóinkat :-)
okt. 22. 10:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Hüvelygyűrű?

Nekünk bevállt.

okt. 22. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!