Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem akarok fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok fogamzásgátlót szedni de a pasim erőlteti?

Figyelt kérdés
Óvszerrel akarok továbbra is védekezni. Nem akarom megbolonditani a hormonjaim a tablettával 30+korosztaly vagyunk

okt. 20. 17:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
30+ és még nem szedtél tablettát?
okt. 20. 17:32
 2/18 anonim ***** válasza:
86%

Miért vagytok még együtt?

Nem veled van a hiba, ne félj!

Viszont a helyedben én már rég elköszöntem volna ettől az egoista majomtól!

39/F

okt. 20. 17:33
 3/18 anonim ***** válasza:
89%
Na persze, mert az neki sokkal kényelmesebb!
okt. 20. 17:33
 4/18 anonim ***** válasza:
31%
Keress olyan pasit akinek így is jó vagy. Én meg az óvszert utálom... Ízlések és pofonok.
okt. 20. 17:40
 5/18 anonim ***** válasza:
82%
Dobd ki és keress egy normálisat, aki nem erőltet semmit.
okt. 20. 17:41
 6/18 anonim ***** válasza:
93%

Nekem semmi bajom a gumival, sőt, en is azt mondom, hogy hacsak nem muszáj, ne mérgezzék magukat a nők se!

39/F

okt. 20. 17:41
 7/18 anonim ***** válasza:
93%
Mondd meg a pasidnak, hogy köttesse el magát és akkor nem kell az óvszer! Ne a te tested felett akarjon rendelkezni, oldja meg a saját testével a saját problémáját!
okt. 20. 17:59
 8/18 cinderella_ ***** válasza:
18%

Van más lehetőség is, nem kell feltétlen a pasit lecserélni, ha jó vele.

Köttesse el magát vagy marad a gumi. Meglátjuk mit szól. 🤭

A mai fogamzásgátlóknak olyan alacsony a hormontartalmuk, hogy nem bolondítanák meg semmit. Beszélj a nőgyógyászoddal.

okt. 20. 18:02
 9/18 anonim ***** válasza:
84%

Mai fogamzásgátlók mellett terhes lettem, mert nem bírta a szervezetem.

Orvoshoz vissza mentem, hogy nem jó. "Hagyd, meg kell szoknia a szervezettednek."

Megszokta.

Most perelem az orvost.

okt. 21. 15:36
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jársz ha a pasit cseréled le ha így áll hozzá. Engem nagyon kikezdtek a gyógyszer mellékhatásai, 2 fajtát is próbáltam, egyik se jött be, pedig szedtem volna magamtól. Megbeszéltük, és Inkább váltottunk hormonmentes fogamzásgátló+ megszakítás kombóra, az bevált. Nem kell gumi hozzá. Az mèg engem is zavar amúgy, pedig nő vagyok.
okt. 25. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!