Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szyszkó kérdése:
Szed valaki rti-regol fogamzás gátlót tapasztalat?
Figyelt kérdés
mien tapasztalatotok van ezel a gyogyszeret kapcsolatba?2010. nov. 4. 12:17
2/5 anonim 

válasza:

Igen, 17 éves korom óta. Kevés a hormontartalma, nekem még panaszt nem okozott. Nem görcsölök, pontosan jön meg, kevés mennyiséget vérzek, és mellesleg az egyik legolcsóbb. Hiába mondják,hogy elavult, ez hülyeség. Csak azért nem írja fel a nődoki, mert olcsó, és ő kevesebbet kaszál rajta. Nekem sosem volt panaszom tőle. És a barátnőmnek sem, ő is azt szedi évek óta. (csak azt sajnáltam,hogy nem nőtt tőle a cicim, de ez legyen a legnagyobb bajom).
22/L
3/5 A kérdező kommentje:
én 2 hónapja kezdtem el és most lehetne h gumi nélkul is együt legyunk a barátomal de van benem 1 félelem érzet! bizhatok benne? nekm 2 honap alat 2 méretel nőt meg a cicim és 5 kg folytam tőle
2010. nov. 4. 20:01
4/5 anonim válasza:
Én kb 10 évig szedtem Tri-regolt. Semmi különösebb problémám nem volt tőle. A mellem sem nőtt mondjuk, én kb 1-2 kg-ot híztam. Az egyetlen, amit viszont észrevettem, hogy minél több ideje szedtem, annál inkább csökkent a szexuális vágyam. De ez nemcsak ennek a gyógyszernek a hatása, hanem a többinek is. Egyébként 1 hónap után már teljes védettséget ad, feltéve, ha mindig minden szemet időben vetted be! 31 N
5/5 anonim válasza:
szedtem...1 adagot :D de váltottam,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!