Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tapasztalatok a megszakításos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatok a megszakításos közösüléssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A hormonális fogamzásgátlástól állandó hüvelygyulladásom volt, az óvszertől kiszáradok, fájni kezd hamar, a krémek meg illúziórombolóan gyógyszerszagúak, és az orál meg kizárt azokkal. Mikor még csak 1-2 éve voltunk együtt, csináltuk így pár hónapig, nem lettem terhes, de tudom, hogy az előváladéktól lehetek....Tanácstalan vagyok, baba még nem lenne jó, ha jönne.
2010. nov. 3. 18:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

83%-os: Nem értem miért írsz, ha ne értesz hozzá.

A hüvelygyűrű ugyanúgy hormonos, mint a tabi, vszínűleg ugyanolyan problémái lennének tőle.

A szex utáni tabletta meg a 72 órás, amit félévente max egyszer szabad alkalmazni, akkor sem tsz jót.

2010. nov. 3. 19:42
 12/17 A kérdező kommentje:

Hüvelygyűrűt is próbáltam már, de mivel abba még több hormon volt, mint a tabiban, még rosszabb lett...

Köszönöm a válaszokat, rendesek vagytok.:)

2010. nov. 3. 19:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ajánlom. Max. úgy ha kombináljátok. pl. a naptármódszerrel.

A tapasztalatom meg az, hogy itt vagyok 19 éves anyukaként egy 8 hónapos babával. Nagyon szeretem őt, de nem egészen így terveztem az életem.

2010. nov. 3. 20:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is sok évig, kb. 1-2, így szexeltem, nem lettem terhes, de ne alapozz rám, plusz nagy volt a para.
2010. nov. 3. 21:16
 15/17 anonim ***** válasza:
41%
1 év alatt 100 így védekező nőből 35 teherbe esik. Tehát 35% esély van rá, hogy 1 éven belül anya leszel. 70%, hogy 2 éven belül. 100%, hogy 3 éven belül. Ha nem, azt meddőségnek hívják.
2010. nov. 4. 11:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A fenéket hívják meddőségnek. Azért ilyen baromságot nem kéne írni, még ha nem is értesz egyet ezzel a módszerrel. Rengeteg ember védekezik így évekig és nem lett baba, amikor szerettek volna meg lett. Úgyhogy kétlem hogy meddőségről kellene beszélni.

Egyébként nekem is ugyanez a problémám, minden védekezési módszert kipróbáltam már, de idővel mindegyik kibírhatatlan lett valamilyen ok miatt. Mi is így védekezünk kb. 1 éve és eddig nem volt baj. Én sem szeretném ezt a módszert ajánlgatni, mert elég nagy a rizikó.

2010. nov. 4. 14:18
 17/17 szrtlkrobi válasza:

nagyon.nagy.a.kockázat.:/

mert.már.az.előváladák./vagymiaz.xD/

az.is.tartalmaz.élő.sermiumokat..szal.simán.teherbe.lehet.esnii..tőle..

a.te.döntésed..de.én.nembíznék.bennee..:S:/

/rem.segítettem*.*/

2010. nov. 4. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!