Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért nem jött meg gyógyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jött meg gyógyszer mellett?

Figyelt kérdés
fogamzásgátlózok. de néha elfeeljtem mennyit szedtem be ezért egyik hónapban 22-őt másikban 21-et sikerült. ma kellett volna megjönnie. de nem jött meg. terhes az lehetek? vagy csak azért nem jött meg mert nem jól szedtem?
2010. nov. 3. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
terhesvagy
2010. nov. 3. 17:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Talán nem kellene össze-vissza szedned. Nem is értem hogyan tudod rosszul szedni. Értelmi fogyatékos vagy? Vagy nem vetted észre a H-K-Sz stb betűket a fólián?
2010. nov. 3. 17:10
 3/9 A kérdező kommentje:
2 dobozzal volt. és otthon hagytam az egyiket. a másikból szedtem egyet be és összekeveredtem. de akkor lehet h csak hormonális zavar lépett fel?
2010. nov. 3. 17:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Majd akkor aggódj, ha egész szünetben nem jön meg. Akkor csinálj tesztet.

De nem vszínű, hogy terhes vagy, csak kicsit megkavarta a dolgokat, hogy összevissza szedted.

2010. nov. 3. 17:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez a baj a fogamzásgátlókkal, hogy bármelyik futóbolond hozzájuthat. és mivel képtelen helyesen értelmezni a szedési útmutatót vagy nem veszi komolyan és c-vitamin szerűen hol beveszi, hol nem, itt parázik, hogy terhes-e vagy sem.

Akinek ennyi ész sem adatott, hogy képes legyen az előírtak szerint szedni a a fogamzásgátlót, az szedjen inkább meggyet.

2010. nov. 3. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Egy levélben 21 tabletta van. Ha van a fiókodban egy megkezdett és egy teli levél, hogy nem tűnik fel, hogy a teliből veszel be? Ha meg rendesen szeded, nem lehet 2 bontott leveled egyszerre. Ez nem elfelejtés kérdése, ilyet csinálni csak szándékosan lehet.

Ettől függetlenül ha tényleg 20 és 22 tabiról van szó, akkor véd és meg fog jönni. Ha a 20 kamu, és csak 10-et vettél be, akkor igen, lehetsz terhes.

2010. nov. 4. 11:42
 7/9 A kérdező kommentje:
nem úgy volt az, hanem a megkezdett levél itthon maradt, én pedig elmentem a barátomhoz budapestre, és ott is volt 1 levél és azt kezdtem meg akkor és belekeveredtem. de akkor védve vok most?
2010. nov. 4. 14:31
 8/9 anonim ***** válasza:
igen nyugi,és nem kell mindenkit így kiosztani ez egy kérdés-válasz oldal nem kötelező válaszolni és így lehordani a kérdezőt.ILLEM
2010. nov. 5. 12:49
 9/9 anonim ***** válasza:

1. Mi az, hogy elfelejted, mennyit veszel be??? Napi egyet, ugyanabban az időpontban, és cső... ezen nincs mit elfelejteni (vagy állíts be egy ismétlődő riasztást a telefonodon, bakker)...

2. Lehetsz terhes, de egyáltalán nem biztos! Aki ilyet ír, az marha... A rendszertelen gyógyszerezés is felborítja a menszi érkezését, szóval nyugi, de egy nőgyógy'hoz menj el azért!

2010. nov. 5. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!