Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 7 napos szünet után baj ha 9....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 napos szünet után baj ha 9. ik napon veszem be?

Figyelt kérdés
Kedden elmentem gyógyszertárba kiváltani a gyógyszert és csak ma tudják hozni mert elfogyott!Kis városban lakom!4éve szedem a mercilont,kell kiegészitő védekezés?Pénteken fogok kb. szexelni!
2010. nov. 3. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen, baj.

Nem szabad 7 napnál hosszabb szünetet tartani.

2010. nov. 3. 13:02
 2/8 anonim ***** válasza:
baj,így nem véd a gyógyszer kell gumi is!
2010. nov. 3. 13:11
 3/8 anonim válasza:
1 hétig használjatok valami más védekezési módszert, mert ilyenkor nem véd a gyógyszer
2010. nov. 3. 13:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Az hagyján, hogy nem véd, de a ciklusodat is teljesen összezavarja. Jobb lenne, ha kikérnéd az orvosod véleményét.

Egy hét kiegészítő védekezés meg ilyen esetben elég kevés valószínűleg.

2010. nov. 3. 13:20
 5/8 A kérdező kommentje:
és hogyha ma beveszem jóval előbb a keddit este meg a szerdait akkor sem jó?Már csináltam ilyet!Azt mondták h aki már régóta szedi akkor nem baj az az 1nap!Meg az előző hónapot normálisan szedtem nem hagytam ki!!
2010. nov. 3. 13:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem véletlen kell naponta szedni a tablettát. Nem sokat jelent, hogy mióta szeded.

De ha úgy is van egy konkrét véleményed, és úgy is másoknak hiszel, akkor felesleges itt megkérdezni.

Csináld úgy, ahogy jónak látod, én adtam egy tanácsot.

(Hívd fel az orvosod, vagy legalább neten kérdezd meg az orvostudakozo.hu oldalon).

Ha akarsz, menj a saját fejed után, a te dolgod.

2010. nov. 3. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet kihagyni 2 napot, egyet sem lehet. Ha kiváltottad, olvasd el a papírját. Én is ezt szedtem, és egyszer elfelejtettem bevenni az első szemet állásproblémák miatti idegeskedésben (vagyis 8 nap szünetet hagytam), én akkor vettem a fáradtságot, orvost is megkérdeztem. "Valószínűleg" véd, de nem 100%. Ha neked pont az a 10-20 jön be, amikor nem véd, az k*va nagy szívás. KELL 1 hétig a kiegészítő védekezés. Az 1. héten különösen nagy az esély a terhességre a kihagyott tabi miatt. 2. héten jóval kisebb.

A ciklusodnak nem lesz baja, nem kavar be. De nem véd!

Annyira kicsi város, hogy nincs 2 patika? Akkor miért hagyod utolsó pillanatra?

2010. nov. 3. 13:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Hosszú hétvége volt!Igen 1patika van csak!És nem tehetek róla h elfogyott mert tegnap reggel már bementem a gyógyszertárba!!Igen lehet bűnös vagyok!
2010. nov. 3. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!