Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Késik, terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Késik, terhes vagyok?

Figyelt kérdés
szombaton volt egy kis hetyegés, és egy minimális mennyisége a páromnak talán ment belém. ja és ezen a napon kelet volna megjönnie. ma meg szerda van.ja és a p..m belül megvan duzzadva (lehet ennek így kell lenni de most vettem észre) terhes vagyok??
2010. nov. 3. 06:38
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Ha terhes is vagy az ilyen gyorsan nem derül ki! Csinálj tesztet
2010. nov. 3. 07:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
számtalan ilyen kérdés van már, az hogy nem jött meg okozhatja a stressz is, várj még néhány napot,és ha csak nincs semmi vegyél egy tesztet,abból minden kiderül majd.
2010. nov. 3. 07:25
 3/9 A kérdező kommentje:
ja, csakhogy a szüleim valószínű k..vára kiakadnának ha ezt megtudják.és már aggódva kérdezgetik megjött-e. pedig védekeztünk, csak hát.. az csődbe fulladt, mert felszakadt a gumi.
2010. nov. 3. 07:45
 4/9 anonim ***** válasza:
75%

Nekem van mikor egyébként is késik 2 hetet is. Ha nem szokott rendszeres lenni, akkor lehet ettől is. A duzzadás és a késés is lehet valami betegségből fakadóan is.

23/L

2010. nov. 3. 08:29
 5/9 anonim ***** válasza:

"Ha terhes is vagy az ilyen gyorsan nem derül ki! Csinálj tesztet"

Ebben mi a logika?

Még teherbe sem eshettél, mivel a terhesség ott kezdődik, hogy a megtermékenyült petesejt beágyazódik, ami alapból megtermékenyítés után kb egy héttel történik meg.

És igen, természetesen teherbe eshettél. Egy nő a ciklusa bármely napján teherbe eshet.

Aktus után két héttel csinálj tesztet, vagy menj el dokihoz és kérd ki a tanácsát, hogy vegyél-e be 72 órás tabit.

2010. nov. 3. 12:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Te állat a 72 órás tabinak az a lényege hogy aktus után 72 órával...
2010. nov. 3. 12:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok állat. Csak nem figyeltem, hogy szombaton történt az eset. Ez esetben nyilván már csak a teszt marad, de csak aktus után két héttel!
2010. nov. 3. 12:24
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
Első vagyok! Van olyan teszt ami a 3 napos terhességet kimutatja! Itt a logika!
2010. nov. 3. 16:13
 9/9 anonim ***** válasza:

3 napos TERHESSÉGET.

Terhességről onnantól beszélünk, hogy a megtermékenyített petesejt BEÁGYAZÓDOTT. A megtermékenyítás után még kb. 7 napig vándorol a petesejt, míg leér a méhbe. Ekkor kezdődik meg a beágyazódás, ami újabb 5 nap.

Két hét után érdemes tesztet csinálni, előtte mint mondtam, felesleges.

2010. nov. 3. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!