Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha nincs menstruációm akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs menstruációm akkor peteérésem sincs?

Figyelt kérdés
Olyan fél évente menstruálok. Ami érdekelne, hogy ez esetben nekem nincs peteérésem? Tehát ha nem védekezek a párommal akkor sem lehetek terhes?
2010. nov. 2. 19:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Fél évente?? :O

Te ki fia borja vagy? :D

2010. nov. 2. 19:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Voltam vele nődokinál amikor még 17 voltam de gyógyszeres kezelést nem ajánlott olyan fiatalon. Most 19 vagyok.
2010. nov. 2. 19:50
 3/12 A kérdező kommentje:
Csak tényleg arra lennék kíváncsi, hogy ez esetben valószínűleg ha nem védekezünk akkor sem leszek terhes?
2010. nov. 2. 19:51
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
Ebben a kérdésben én semmiképp nem hagyatkoznék egy anoním felhasználó adott válaszra, bármit is ír. Mindenképp orvostól kérdezd meg! Akár neten is találhatsz oldalt/címet, ahol hivatásos nőgyógyásztól lehet kérdezni. Bár természetesen élőben jobb lenne.
2010. nov. 2. 19:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Valószíűűleg nincs peteérésed. De attól még muszáj védekezni.

Nekem is ilyen bajom van, de a doki kifejezetten mondta, hogy ennek ellenére nem szabad védekezés nélkül szexelnem, mert akármikor megeshet egy peteérés.

2010. nov. 2. 20:01
 6/12 anonim ***** válasza:

Én a helyedben elmennék egy "Aviva torna" tanfolyamra !

Rendszeressé teszi a menstruációdat, olvasd el az oldalt és már nagyon sok helyen van !

szerintem nagyon jó, nekem bevált, 28 nap a ciklusom és lerövidült a mens.nap 3ra :DDD

[link]

2010. nov. 2. 20:09
 7/12 anonim ***** válasza:

1. Kell védekezni,mert sosem tudhatod,hogy mikor lesz peteérésed.

2. Ki kell derítened,hogy mi annak az oka,hogy csak félévente menstruálsz.Tudom,hogy most sz@rsz bele,hogy nem lehet gyereked,hisz nem is akarsz,de később mi lesz? 19 éves vagy.Ha eddig nem állt be rendesen,akkor ezután sem fog,vagyis orvosi segítség kell.Ne engedd,hogy fogamzásgátlót írjanak fel,ami majd jól beállítja.Nem állítja be,csak mesterséges ciklust csinál és ha abbahagyod a gondjaid megmaradnak.

Elöbb ki kellene vizsgálni a miérteket.Hormonvizsgálat,ultrahang (ciszta miatt) stb.Van rá pár módszer,hogy kiderüljön mi a gond.

2010. nov. 2. 20:17
 8/12 anonim ***** válasza:
A 2 nem függ össze!Persze,hogy kell védekezni!Van, hogy egy nő végigmenstruálja a terhességét, pedig nincs peteérése!Ez fordítva is lehetséges!
2010. nov. 2. 20:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Egy jó szex simán elindíthat egy peteérést. Sok állatnál ez eleve így működik - de az embernél is előfordul.
2010. nov. 3. 01:26
 10/12 anonim ***** válasza:
78%

11-02 20:43 !!!!

Te tényleg ilyen avatatlan vagy?

A menstruáció a méh nyálkahártyájának leválása. Mivel ebbe ágyazódik be a petesejt, nem valószínű, hogy valaki végigmenstruálja a terhességet. Ha nem a nyálkahártyába ágyazódik be, azt méhen kívüli terhességnek hívják.

Igenis, mindkettő hormonszintek változásának eredménye, és összefüggnek...

Na de kérem, ez általános iskola 8. osztály biológia. Vagy már oda se jutunk el? :O

Egy fél éves, rendszertelen menstruáció hormonális problémára utal. 17 évesen pedig nem fiatal a gyógyszeres kezeléshez, lévén ez sohasem fog önmagától beállni, mert az agyalapi mirigy nem termel elegendő mennyiségű hormont valószínűleg, vagy nem egyensúlyban.

2010. nov. 24. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!