Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek mi lenne a jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne a jó megoldás?

Figyelt kérdés
36 éves nő vagyok van két gyerekem elváltam. Majdnem fél éve van egy párkapcsolatom amiben nagyon boldog vagyok szeretjük egymást a párommal. Minden jól működik köztünk csak a védekezés ami elég problémás. Próbáltuk óvszerrel de egyszerűen nem bírom irritál engem is a páromat is. A spiráltól őszintén szólva tartok egy kicsit mert csak egy idegen anyag van felhelyezve. Megszakított közösülés most így oldjuk meg már legalább 3 hónapja nekem jó is de a páromnak sokszor már ez így elég kellemetlen. Nem feltétlenül lenne probléma a gyerek de már ebben a korban inkább nem. A fogamzásgátló tablettáról pedig semmi tapasztalatom soha nem szedtem és nem tudom milyen mellékhatások lehetnek tőle. Kinek mi a tapasztalata?
aug. 25. 20:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben fogamzásgátlót szednék. Rengeteg fajta van, ki kell tapasztalni melyik jó számodra. De egyébként szerintem óvszerből is többfajta van, próbáljatok ki többet, hátha valamelyik jó lesz.
aug. 25. 20:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló tabi. Kényelmes, ha jó a nőgyógyász és alapos vizsgálat után írja fel valószínű semmi gond nem lesz vele, így nyugodtan tudtok együtt lenni és beléd is élvezhet
szept. 5. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!