Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy óvszerméret jó mindenkinek?
Csomó ilyen szöveg van, hogy nincs olyan, hogy túl kicsi az óvszer. Ez igaz, ha azt mondja egy srác, hogy neki nem megy rá, az hülyeség.
Én is csomó ideig normált használtam, de mindig éreztem, hogy lehetne kényelmesebb, szex után mindig látszott is a szorítás nyoma.
Mikor kipróbáltam egy nekem megfelelő mérettel, sokkal kényelmesebb lett.
Szerintetek sokan nem foglalkoznak a megfelelő méret kiválasztásával, mert mindenhonnan azt hallják, hogy nincs olyan, hogy túl szűk?
Bár mi nem védekezünk, de van itthon gumi arra a célra, hogy mikor épp megvan, és ránk jön, akkor tudunk szexelni. Viszont páromnak vastagabb az átlagnál a farka (majdnem 5cm). A gumit ahogy felhúzza, rendesen bevág neki, látszik, hogy szorítja. Szokta is mondani, hogy fáj neki. Persze, az óvszer nyúlik, de jobb, ha megfelelő méretet veszel, az kényelmesebb…
N
Az átlag óvszer méret 52-53-as. Nekem az 57-es a jó. Mérd meg a kerületet merev állapotban, oszd el kettővel és megkapod az óvszer méretet.
Pl. nekem 115mm a kerülete, ez osztva kettövel 57,5. Meg kell nézni, hogy a palettában melyik a legközelebb hozzáálló méret és az lesz a jó.
Erről találsz is egy előadást Polililitől a youtubon. Nézzétek meg ott elég jól elmagyarázza, ami segít a helyes kiválasztásban.
"Viszont páromnak vastagabb az átlagnál a farka (majdnem 5cm)"
Hogy mi???
Mint már írták is, 52-3 milis az átlag kicsi óvszer! Nekünk is 56-os durex van itthon. Az már lötyögne a majdnem 5 centisen!
Nem, nem jó mindenkinek. Vannak a neten méretválasztós leírások (de a fentebbi az alapja, az jól leírta), szexshopok, ahol lehet választani sokfélét. Eltérőek méretben, vastagságban minden egyébben.
Mindenkinek van megfelelő, az rámegy (sőt kényelmes is lehet), csak meg kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!