Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fogamzásgátló, (gyógyszer) ami nem csökkenti, sőt növeli a libidót?
A Dianét fél évig lehet szedni szigoró orvosi ellenőrzés mellett. tovább semmi esetre sem. ezt neked nem mondta el az orvos?
egyébként szerintem felelőtlenség ilyet felírni. nem egy barátnőm, csaj ismerősöm számolt be róla, hogy az abbahagyása után még a korábbinál is durvább, soha nem látott ragyák jöttek ki rajtuk.
az egyik lány ördögi körbe került: abbahagyta egyszer, és alig páér nap múlva elöntötték az arcát a pattanások, és még a hátát is, pedig neki ott még a Diane szedése előtt sem volt. a haja is elkezdett hullani, és hiába kapott modernebb fog-gátlót, nem segített. úgyhogy visszatért a Diane-ra, pedig tudja hogy ez egy vacak.
tudtad, hogy Németországban, és a németalföldi területen (Hollandia, Belgium) betiltották?
Szerintem sürgősen írass másik gyógszert, ne mérgezd nekem is zsíros pattanásos bőröm van, de egy új alacsony hormontartalmú fog-gátlótól (Milligest) is szépen kitisztult.
Utolsó! ez nem igaz, hogy 2 évig lehet szedni, minden bőrgyógyász-és nőgyógyász elmondja, hogy fél évig lehet szedni, tovább nem. és igenis ez egy elavult és vacak gyógyszer.
a nőgyógyászod meg hülye, ha 2 évet mondott. ha gondolod, te higgy neki, szedd akár életed végéig, kedves egészségedre, de osztogass káros tanácsokat másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!