Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van olyan fogamzásgátló,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fogamzásgátló, (gyógyszer) ami nem csökkenti, sőt növeli a libidót?

Figyelt kérdés
Diane-35 öt szedek, volt egy hét mikor nem tudtam megszerezni a gyógyszerem, igy nem szedtem, és észrevettem, hogy sokkal jobban kivánom a szex-et valamint igy van a gyogyszermentes napokon is. Egyébként én úgy gondolom, h ez a gyógyszer csökkentette bennem a nemi vágyat, régen nem igy volt.
2009. jan. 6. 20:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyénenként változó, hogy hogyan hat a fogamzásgátló. De ha te úgy érzed, hogy ez a gyógyszer nem vált be, akkor kérj nyugodtan másikat az orvostól. Sokan úgysem támogatják, hogy Diane 35-öt adjanak fogamzásgátlónak, mert azt inkább bőrproblémákra adják, és úgymond mellékhatása csak a fogamzásgátlás, ennek ellenére van nőgyógyász, aki ezt adja fogamzásgátlónak. Rengeteg másik gyógyszer van, sajnos ki kell kísérletezni, hogy melyik kire hogyan hat. Én Belarát szedek, igaz, hogy én azért kaptam, hogy rendszeres legyen a menszeszem, de én semmilyen mellékhatást nem figyeltem meg.
2009. jan. 6. 20:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is Diane35öt szedek, de sajnos már csak pár hónapig szedhetem, utána váltanom kell. Érdekes, mert én meg inkább túlságosan kívánom a szexet. Persze lehet, hogy rám másképp hat, de nem lehet, hogy neked valami más miatt van ez?
2009. jan. 6. 20:44
 3/11 anonim ***** válasza:
A Diane35 valóban nem is fogamzásgátló, bőrproblémára van és csak mellékhatása a fogamzásgátlás. Írass másikat mindenképp. Az én libidóm se túl magas, az utóbbi időben gondoltam rá, hogy lehet a gyógyszertől. Én Meliane-t szedek kb. 7-8 éve. De soha semmi problémát nem okozott, nekem nagyon bevált. Annyi, hogy a mensim nagyon gyenge, de azt mondta a dokim ez nem baj, örüljek neki. És mivel ennyire bevált nem kell kísérletezni. A Lindynette20- at javasolta legutóbb, mert annak teljesen ugyanaz az összetétele, mint a Meliane-nak. Azért mondta, mert árban barátibb, hát utánanéztem nem sokkal, sőt teljesen ugyanannyiba kerül, úgyhogy maradok a jól beváltnál.
2009. jan. 6. 20:44
 4/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ez nem "igazi" fogamzásgátló, valóban a bőröm miatt irta fel, én ezt már egy jó ideje szedem, meddig lehet szedni? Méhszájsebem van, valamint valamilyen ismeretlen eredetű valamim, most érkeztek meg pont a leleteim a fővárosból, mert ilyet csak ott csinálnak. Az orvos sem tudja mi bajom.
2009. jan. 6. 21:26
 5/11 anonim ***** válasza:

A Dianét fél évig lehet szedni szigoró orvosi ellenőrzés mellett. tovább semmi esetre sem. ezt neked nem mondta el az orvos?

egyébként szerintem felelőtlenség ilyet felírni. nem egy barátnőm, csaj ismerősöm számolt be róla, hogy az abbahagyása után még a korábbinál is durvább, soha nem látott ragyák jöttek ki rajtuk.

az egyik lány ördögi körbe került: abbahagyta egyszer, és alig páér nap múlva elöntötték az arcát a pattanások, és még a hátát is, pedig neki ott még a Diane szedése előtt sem volt. a haja is elkezdett hullani, és hiába kapott modernebb fog-gátlót, nem segített. úgyhogy visszatért a Diane-ra, pedig tudja hogy ez egy vacak.

tudtad, hogy Németországban, és a németalföldi területen (Hollandia, Belgium) betiltották?

Szerintem sürgősen írass másik gyógszert, ne mérgezd nekem is zsíros pattanásos bőröm van, de egy új alacsony hormontartalmú fog-gátlótól (Milligest) is szépen kitisztult.

2009. jan. 6. 21:50
 6/11 A kérdező kommentje:
úristen, ezt nemmondta az orvos, ezt szedem már vagy 3 éve. milligestet szedtem előtte. holnap megyek is akkor. kiváncsi leszek, h ha abbahagyom milyen lesz a bőröm
2009. jan. 6. 21:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Miért hagytad abba a Milligestet? neked nem javított semennyit a bőröd állapotán?
2009. jan. 6. 23:03
 8/11 A kérdező kommentje:
igazság szzerint javitott, de nem annyit mint a diane 35, és az orvos javasolta magától, h térjek át.
2009. jan. 7. 10:30
 9/11 anonim ***** válasza:
48%
elvileg 2 évig lehet szedni, utána ajánlott szünetet tartani, azután akinek bőrproblémája van még mindig, újrakezdheti. De semmi bajod nem lesz, ismerek olyat, aki kb 5 éve szedi. Persze azért mostmár inkább válts valami másra. Én a nőgyógyászomra hallgatok. Ő azt mondta 2 év utána kapok mást.
2009. jan. 7. 10:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Utolsó! ez nem igaz, hogy 2 évig lehet szedni, minden bőrgyógyász-és nőgyógyász elmondja, hogy fél évig lehet szedni, tovább nem. és igenis ez egy elavult és vacak gyógyszer.

a nőgyógyászod meg hülye, ha 2 évet mondott. ha gondolod, te higgy neki, szedd akár életed végéig, kedves egészségedre, de osztogass káros tanácsokat másoknak.

2009. jan. 7. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!