Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki milligest szed, az hadja, hogy a barátja elmennyen benne anélkül hogy kivenné? És ez mennyire veszélyes?
mar meg se haragudj de a leveledbol es az irasmododbol itelve xtem te tul fiatal vagy az ilyesmihez. nezzetek utana a dolgoknak a sajat erdeketekben.
ha a fogamzasgatlo nem jelentene vedelmet akkor mi ertelme szedni???? h tegye tonkre "csak ugy" a szervezetet?? raadasul az elovaladekban is lehetnek spermiumok szoval ha nem vedene a fogamzasgatlo akkor mar attol is terhes lehetne nem? xtem ti azt a logikat kovetitek h kevesebbnek kisebb az eselye, ez onmagaban ok de ilyen korulmenyek kozott hulyeseg.
rendes toled h aggodsz, van aki erre nem is gondol es h ennnyit megteszel erte de ebben az esetben folosleges.
Sajnálom a barátnőd, mert ahogy írtál úgy tűnik akkor te nem mész el benne.
Ő pedig fölöslegesen szedi akkor a tabit, és ezzel károsítja a szervezetét is valamennyire.
Én is Milligestet szedek, már 2 éve, és még eddig soha nem volt baj, mindig megjött pontosan.
Szerintem rossz lehet a barátnődnek, hogy ennyire kételkedsz.
Jó megértem, hogy aggódsz, ezen mindenki átesik.
De ha pontosan szedi, és nem hagy ki egy szemet sem akkor nem lehet baj.
Különben miért találták volna fel a gyógyszeres védekezési módot.?!!!
Sok ember védekezik így szerte a világon, és akkor mindenki félhetne.
Van aki sehogy sem védekezik, az viszont gáz, és akkor már tényleg lenne okod a félelemre.
De így hogy a barátnőd "kettőtökért" megteszi, hogy szedi, akkor ne tedd ezt h mindhiába szedi.
Jah, és akkor arról ne is beszélve, hogy nem túl olcsó ez a gyógyszer. Szerintem beszéljétek meg.
Ha gyógyszer szedés előtt gumival védekeztetek, és te attól jobban érezted magad, akor használjátok újra azt, mert gondolom úgy elmentél benne.
Vagy pedig próbálj meg bízni a barátnődben és önmagadban!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!