Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Aki milligest szed, az hadja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki milligest szed, az hadja, hogy a barátja elmennyen benne anélkül hogy kivenné? És ez mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
2009. jan. 6. 17:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%
Majdnem annyira, mintha romlott sajt ennél.
2009. jan. 6. 17:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj de miért szedne valaki fogamzásgátlót ha nem azért, hogy ne legyen gyereke ? Minimális esélye van annak hogy valaki terhes legyen mellette, de ennek nagyon minimális az esélye (előbb nyernél a lottón).
2009. jan. 6. 17:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Viszont ha nyersz a lottón, biztos, hogy terhes is leszel!
2009. jan. 6. 18:00
 4/12 A kérdező kommentje:
akkor biztos hogy nem lehet terhes?
2009. jan. 6. 18:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, de nagyon nagyon nagyon kicsi az esélye
2009. jan. 6. 18:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
én nem ezt a tablettát szedem de bennem mindig elmegy a barátom hisz nem hiába szedem a tablettát !! Én már lassan 9 hónapja szedem és még egyszer sem lettem terhes :)
2009. jan. 6. 18:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Bevallom őszintén félek elmenni benne!
2009. jan. 6. 18:28
 8/12 anonim ***** válasza:

mar meg se haragudj de a leveledbol es az irasmododbol itelve xtem te tul fiatal vagy az ilyesmihez. nezzetek utana a dolgoknak a sajat erdeketekben.

ha a fogamzasgatlo nem jelentene vedelmet akkor mi ertelme szedni???? h tegye tonkre "csak ugy" a szervezetet?? raadasul az elovaladekban is lehetnek spermiumok szoval ha nem vedene a fogamzasgatlo akkor mar attol is terhes lehetne nem? xtem ti azt a logikat kovetitek h kevesebbnek kisebb az eselye, ez onmagaban ok de ilyen korulmenyek kozott hulyeseg.

rendes toled h aggodsz, van aki erre nem is gondol es h ennnyit megteszel erte de ebben az esetben folosleges.

2009. jan. 6. 18:34
 9/12 anonim ***** válasza:
akkor ne menj el benne....istenem, szerinted mire talaltak ki a tablettat, csak disznek???A ti dolgotok, de akkor feleslegesen szedi a baratnod, vagy lehet, hogy nektek meg nem valo a szex.
2009. jan. 6. 23:30
 10/12 anonim ***** válasza:

Sajnálom a barátnőd, mert ahogy írtál úgy tűnik akkor te nem mész el benne.

Ő pedig fölöslegesen szedi akkor a tabit, és ezzel károsítja a szervezetét is valamennyire.

Én is Milligestet szedek, már 2 éve, és még eddig soha nem volt baj, mindig megjött pontosan.

Szerintem rossz lehet a barátnődnek, hogy ennyire kételkedsz.

Jó megértem, hogy aggódsz, ezen mindenki átesik.

De ha pontosan szedi, és nem hagy ki egy szemet sem akkor nem lehet baj.

Különben miért találták volna fel a gyógyszeres védekezési módot.?!!!

Sok ember védekezik így szerte a világon, és akkor mindenki félhetne.

Van aki sehogy sem védekezik, az viszont gáz, és akkor már tényleg lenne okod a félelemre.

De így hogy a barátnőd "kettőtökért" megteszi, hogy szedi, akkor ne tedd ezt h mindhiába szedi.

Jah, és akkor arról ne is beszélve, hogy nem túl olcsó ez a gyógyszer. Szerintem beszéljétek meg.

Ha gyógyszer szedés előtt gumival védekeztetek, és te attól jobban érezted magad, akor használjátok újra azt, mert gondolom úgy elmentél benne.

Vagy pedig próbálj meg bízni a barátnődben és önmagadban!!!!!

2009. jan. 7. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!