Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 17 napja történt aktus meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 napja történt aktus meg egy 5 napja. A barátnőm azt hitte hogy terhes és csináltunk terhességi tesztet de negatív lett. Akkor biztos nem terhes?

Figyelt kérdés
Alhasi fájdalmakra panaszkodik meg puffadásra. Jövő hónap elejéig kéne megjönnie neki. Igazából velem vesztette el a szüzességét és utána is fájt a hasa. Az is okozhat ezt hogy most vesztette el és azt dolgozza fel a szervezete? Vagy nem tudom.. ma reggel csináltuk és az első teszt negatív lett a második nem is mutatott semmit. Nagyon remélem hogy nem terhes

júl. 22. 11:43
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Egyébként óvszerral csináltuk, és nem is lyukadt ki. Plusz el sem élveztem benne csak utána. Aztán lehet oda nyultam ondós kézzel de szerintem nem volt már akkor olyan mert eltelt jó pár perc.
júl. 22. 11:45
 2/12 Laylah ***** válasza:
75%
Nem.
júl. 22. 11:52
 3/12 A kérdező kommentje:
Elysium tesztet használtunk.
júl. 22. 11:55
 4/12 NemFogodKitalálni ***** válasza:
61%

Nem terhes, nyugi.

N

júl. 22. 12:09
 5/12 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem egyikőtök se alkalmas a nemi életre, ha így túlparázzátok az egészet. Maradjatok a pettingnél, és inkább nyelje le mindet, az a biztos
júl. 22. 12:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha eleve óvszerrel védekeztetek és nem is benne mentél el, akkor mégis mi frásztól lenne terhes?? Gondolkodjatok már kicsit...
júl. 22. 12:41
 7/12 A kérdező kommentje:
Talán attól hogy megujjaztam utána ondós kézzel de ebbe se vagyok biztos szerintem lemostam a kezemről..
júl. 22. 12:56
 8/12 Laylah ***** válasza:
79%
De amúgy ha jövő hónap elejéig kell megjönnie, akkor hiába tesztelgettek most.
júl. 22. 13:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha van ész szexelni, akkor ahhoz is legyen hogy nem nyúlkálunk oda ondós kézzel....még ha benne van a hév az emberben akkor sem.
júl. 22. 13:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Kamu kérdés.
júl. 22. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!