Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lejárt óvszerrel lesz egészség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lejárt óvszerrel lesz egészségügyi bajom?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 18 éves lány vagyok és még nem szexeltem, viszont talaltam itthon 6 éve lejárt gumit és érdekel hogy más érzés lenne-e azzal masztizni.

Az lenne a kérdésem, hogy bármilyen egészségügyi gondom lehet e tőle vagy inkább vegyek egy dobozzal?

Előre is köszönöm😊

2024. jún. 22. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz ne aggódj!
2024. jún. 22. 14:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Nemtartalmaz romlandó összetevőt. A benne levő spermicid folyadék már nem hatékony, ennyi. Masztizni még jó lehet. De akár le is moshatod, ha van elegendő hüvelyváladékod. De ha van rá kereted, menj és vegyél frisset.
2024. jún. 22. 14:07
 3/5 anonim ***** válasza:
16%
Ne használj lejárt dolgokat szerintem se ételbe, se óvszerbe. Lehet, hogy semmi bajod nem lesz tőle, de elvből nem csinálunk ilyent. Tiszteld meg ennyivel a tested, hogy nem lejárt dolgokat adsz neki. Egyébként ha nagyon olcsó óvszert akarsz, akkor a szexshopba menj be, ott kerül a legkevesebb pénzbe.
2024. jún. 22. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:
58%
Adok szívesen egyet ha szeretnéd
2024. jún. 22. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan használd el.
2024. jún. 22. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!