Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lejárt óvszerrel lesz egészségügyi bajom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 éves lány vagyok és még nem szexeltem, viszont talaltam itthon 6 éve lejárt gumit és érdekel hogy más érzés lenne-e azzal masztizni.
Az lenne a kérdésem, hogy bármilyen egészségügyi gondom lehet e tőle vagy inkább vegyek egy dobozzal?
Előre is köszönöm😊
2024. jún. 22. 14:01
2/5 anonim válasza:
Nemtartalmaz romlandó összetevőt. A benne levő spermicid folyadék már nem hatékony, ennyi. Masztizni még jó lehet. De akár le is moshatod, ha van elegendő hüvelyváladékod. De ha van rá kereted, menj és vegyél frisset.
3/5 anonim válasza:
Ne használj lejárt dolgokat szerintem se ételbe, se óvszerbe. Lehet, hogy semmi bajod nem lesz tőle, de elvből nem csinálunk ilyent. Tiszteld meg ennyivel a tested, hogy nem lejárt dolgokat adsz neki. Egyébként ha nagyon olcsó óvszert akarsz, akkor a szexshopba menj be, ott kerül a legkevesebb pénzbe.
4/5 anonim válasza:
Adok szívesen egyet ha szeretnéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!