Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Létezik olyan gyógyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan gyógyszer amivel el lehet tolni a menstruaciot?

Figyelt kérdés
Olyan problémává ütköztem, hogy július 15.-22. Között nyaralni megyünk Cyprusra. A mensimnek 16.-án kell megjönnie. Létezik valami gyógyszer amivel biztosan el lehet tolni? Elég kellemetlen lenne a tengerpartot csak kívülről nézni, másrészt meg nagyok hasfajos vagyok es általában csak a meleg vizes palack segít. Előre is köszi. Fogamzásgátlót nem szedek
jún. 21. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Erre kíváncsi lennék én is
jún. 21. 11:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze! Fogamzasgátló. Nem tartasz szünetet benne, hanem folyamatosan szeded. De neked ez már késő, ha nem szedsz most is, amit írtad.

Ajánlanám az intim kelyhet, de az se most kellene elkezdeni próbálgatni, mert lehet az első nem lesz jó, akkor meg mellé csurog a vér.

Szóval 💩 ügy, így jártál. Máskor szólsz, hogy neked akkor nem jó.

jún. 21. 12:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tampon?
jún. 21. 13:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Létezik - hormontartalmú készítmények. Kizárólag orvosi szakvélemény alapján, receptre kapható. Értsd, csak nőgyógyász tudja felírni.
jún. 21. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!