Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roxanelle vagy Qlaira tartalmaz több hormont?
Figyelt kérdés
"2,5 évig szedtem Roxanelle fogamzásgátlót. Mellékhatásom ugyan nem volt, illetve mást se tapasztaltam magamon. Nem lett kevesebb a menstruációm ugyan úgy 6-7napig tartott hol erős hol gyenge, fájdalmas görcsök. Nem lett szebb se rondább a bőröm stb ezért elmentem dokihoz azzal a "panasszal" hogy számomra így nincs az a megerősítés hogy biztosan kelően hat. ( gyógyszer mellett se engedtem a párom belém élvezni pont emiatt a bizonytalanság miatt). Kérdésem annyi lenne hogy a felírt Qlaira erősebb vagy gyengébb gyógyszer? mindenhol azt olvastam ez tartalmazza a lehető legkevesebb hormont ahhoz képest mennyire hatásos, illetve az orvosom mondott olyat ez hasonlít legjobban a női ciklushoz egyik legmodernebb jelenlegi gyógyszer. Viszont ha gyengébb mint a Roxanelle akkor még annyira se állítja be a vérzésem nem? Jelenleg ugyan ott vagyok hogy nem érzek kellő megerősítést pedig a gyógyszert mindig pontosan szedem. Valaki tudna ebben tájékoztatást nyújtani? Qlaira szedők tapasztalat?2024. jún. 7. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!