Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen érdemes fogamzásgátlót szedni?
vélemények?
Érdemesnek semmikor nem érdemes, tönkrevágja a szervezetet.
Ha nincs más megoldás, akkor 18-20 körültől.
máj. 18. 10:48
máj. 18. 11:31
A fogamzásgátlótól felborul a hormonháztartásod. Ami több problémát okozhat. De ha ez az egyetlen lehetőség, azt úgy is az orvos mérlegeli. 18 év alatt ritkáén szokott orvos felírni, maximum ciklus szabályozás miatt. Más esetben, valós fogamzásgátlás céljából, csak szülői bele egyezéssel.
máj. 18. 13:26
#3 Bárcsak igaz lenne amit írsz.A valóságban meg nem vizsgálnak ki senkit, mielőtt fogamzásgatlót írnak fel neki, 18 év alattiaknak is felírják ugyanúgy, nem kell hozzá semmilyen szülői beleegyezés.Az orvos nem vizsgálja azt, hogy te mire íratod fel a fogamzásgátlót.Pláne, hogy a ciklus szabályozása egy nagy kamu indok.
máj. 18. 13:33
Csak akkor kezd el ha tényleg nincs más megoldás. Nem egészséges.
Én már évek óta szedem közben orvost is váltottam. Soha nem vizsgált meg egyik sem és nem küldött vérvételre sem.
Csak az éves rákszűrésre járok.
Váltottam közben gyógyszert is.
Egyiknél rosszul voltam a másiknál 0lett a libidóm és depressziós lettem.
máj. 18. 14:38
Semmikor.
Egy levéllel használtam el, szintén depresszió, 0 libidó, folyamatos görcsök.
Na, kösz, nem.
Előtte is megvoltam nélküle, azóta is megvagyok.
máj. 20. 09:53
16éves korom óta szedem. 31 vagyok, van 2 tervezett gyerekem akik a gyógyszer letétele utáni első hónapokban megfogantak.
Most is gyógyszert szedek, számomra ez a legjobb megoldás.
máj. 23. 08:23
3. Még "jó" hogy fogamzásgátló mellett nincs mit szabályozni, mert nincs ciklus sem.
Amúgy soha nem érdemes szedni. Nagyon egészségtelen.
máj. 27. 06:44
Atyaég, mi van itt... Akkortól érdemes, amikortól rendszeres szexuális életet élsz, fix és megbízható partnerrel, szexuális úton terjedő betegségek szűrése után. Jó, ha ez mondjuk 18 éves korod előtt nem kezdődik el, de nem (csak) a fogamzásgátló miatt, hanem mert ez mindenképp veszélyes játék, szerintem nem jó, ha túl hamar kezdi valaki a szexuális életet. Egészen kiborító ez a gyógyszerellenes őrület, nagyob sokféle tabletta van, egy- és kétkomponensű is, utána kell járni, hogy neked melyik a jó. Jó minőségű, biztonságos szexuális életet biztosít, ha jól van kiválasztva - ehhez lehet, hogy többet is ki kell próbálni.
jún. 4. 22:43
Kapcsolódó kérdések: